Novo

Posebna ponudba

NOVO - olje 65 Extra - cena 18,40 eura. 

 

 

Za dodatne informacije in prijavo na pregled in brezplačno predavanje pokličite na tel. 059 965 307 ali 040 575 630, 040 240 100

 

Termoregulacija je ključ do zdravja

Aktivni elementi v oljih Planet zdravja

Kontakt

Naši izdelki

To so naši izdelki

Priporočila

Zakaj metoda termoragulacije deluje?

Termoragulacija™ temelji na metodi termoregulacije. To je znanost o gretju in hlajenju telesa. Naše telo neprestano porablja kalorije in kot rezultat ustvarja toploto. Na ta proces vplivajo notranji in zunanji dejavniki. Odstopanje temperature od normalne telesne temperature nam daje natančne znake ali procesi v telesu delujejo pravilno ali ne. Tako je pri vsakem procesu, ki je odvisen od toplote.

Zakaj Termoragulacija™ deluje?

Najprej moramo razumeti, da zato da telo deluje optimalno, konstantno teži k pravilnemu ravnovesju. Za ta nenehen proces igrajo organi in žleze ključno vlogo. Organi in žleze potrebujejo pravilno količino hranil za pravilno delovanje. Če je ravnotežje znotraj telesa porušeno, potem telo kaže simptome. Ti simptomi so znaki bolezni, povzročene zaradi fizičnega neravnovesja. Ko je naravno ravnotežje v telesu porušeno, se telesna temperatura poviša ali zniža. Odstopanje telesne temperature prikaže razloge za simptome. Telo je naravni organizem, zato lahko prepozna in sprejme le minerale in druge sestavine naravnega izvora. Sintetičnih sestavin telo ne prepozna in ti ustvarjajo neželene učinke.

Zaključek

Z merjenjem telesne temperature na strateških točkah je možno ugotoviti katera hranila nam primankujejo in povzročajo neravnovesje in kot rezultat kažejo simptome. S tem ko telesu ponudimo primankajoča hranila v obliki olj, se popravi ravnovesje v telesu in njegova naravna odpornost. To omogoča telesu da odstrani vzrok težav in bolezni in mu ommogoči da se pozdravi na naraven in trajen način.

Koraki terapije Planeta Zdravja

Korak 1: Meritev
Korak 2: Zdravstveno stanje
Korak 3: Zdravljenje

Išči po strani

Ali ste vedeli?

Superživila so popolna hrana, ker so superpotentna in vsebujejo polno mineralov, vitaminov in aminokislin.
Vsaka država ima svoje superživilo.
 
Če imamo težave z ledvicami in nadledvičnimi žlezami so prisotne depresije, strah in panični napadi, pri težavah z jetri smo agresivni in jezni, pri težavah z vranico, ki je mama našega telesa pa imamo težave s prekomernim prehranjevanjem, težavami z dojkami in velikimi skrbmi.
 
Starodavna znanja + sodobna tehnologija = KLJUČ DO ZDRAVJA
 
Hrana je zdravilo.
 
Brezglutenska žita: ajda, proso, kvinoja, koruza, amarant, divji riž, riž, tapioka, tef, indijska prosenka. 
 
 
 

Koristne informacije

V pripravi