Novo

Posebna ponudba

NOVO - olje 65 Extra - cena 18,40 eura. 

 

 

Za dodatne informacije in prijavo na pregled in brezplačno predavanje pokličite na tel. 059 965 307 ali 040 575 630, 040 240 100

 

Termoregulacija je ključ do zdravja

Aktivni elementi v oljih Planet zdravja

Kontakt

Naši izdelki

To so naši izdelki

Priporočila

 

100 % naravna olja

Uživanje olj 5x zaporedoma po pol čajne žličke/1 ml

Olje 1: Znanstveno dokazana dejstva o eteričnem olju lovorja: Ima dokazano močno antioksidativno, protivnetno in analgetično delovanje, zavira proizvodnjo dušikovega oksida, dokazana je sposobnost preprečevanja krčev (antikonvulzivno delovanje). Je izredno učinkovito sredstvo za detoksifikacijo telesa.

Olje 10:je izredno učinkovito sredstvo za razstrupljanje telesa. Gre za mešanico hladno stiskanega, nerafiniranega in nefiltriranega sojinega olja ter eteričnih olj lovorja in macesna.

Eterični olji lovorja in macesna imata dokazano močno antioksidativno, protivnetno in analgetično delovanje, zavirata proizvodnjo dušikovega oksida, dokazana je sposobnost preprečevanja krčev (antikonvulzivno delovanje).

 Olje 12: pri aplikaciji v nos sluznica manj peče in še močneje deluje. Če Olje 12 mažemo na kožo je to zelo učinkovito pri vseh kožnih obolenjih. Olje 12 kožo greje in vzpostavi pravilno cirkulacijo v vsej koži. Še posebno priporočamo mazanje celega telesa pri hiperaktivnih otrocih in tudi pri odraslih.

Olje 14: uredi temperaturo v jetrih. Izboljša cirkulacijo limfe v jetrih in vspodbudi produkcijo žolča. Odpravlja zastoje krvi in limfe v jetrih. Priporočamo pri cirozi jeter, malignih obolenjih jeter in še posebno pri povišanih jetrnih testih AST, ALT.

Olje 31: nepogrešljivo olje za ljudi v stresu in za zakisano telo. Telo si hitro opomore.

Olje 36: sprosti ožilje v tankem in v debelem črevesu zato se uredi resorbcija v tankem črevesu. Ohladi se debelo črevo, izboljša se pretok limfe v debelem črevesu kar pomeni lažje in pravilno odvajanje blata. Priporočamo pri vseh težavah s črevesjem.

Olje 45: Olje 45 pomeni konec migren, glavobolov, povišanega krvnega tlaka in konec težkega dihanja. Olje 45 sprosti vse dihalne mišice in vse živčevje v prsni votlini. Izredno priporočljivo pri astmi in migrenah in glavobolih!

Olje 54: pomaga črevesju in želodcu. Daje moč in energijo reproduktivnim organom (jajčniki, maternica, moda, prostata). Priporočaljivo vsem z dolgoletnimi težavami v črevesju in povišanim bilirubinom.

Olje 56: konec slabih pretokov iz glave v noge. Pretoki limfe in krvi se izboljšajo v nekaj minutah, po nekaj dneh se začne popravljati ožilje v nogah. Zmanjšajo se razširjene vene in izginjajo popokane kapilare.

Olje 57: zelo priporočljiv za ledvične bolnike, vrača vitalno energijo. Roke, ki otekajo v nekaj urah vidno splahnejo, oteklina se zmanjša.

Olje 58: učinkovito pomaga sprostiti krče in bolečine v maternici in prostati. V obeh žlezah se izboljša pretok krvi in limfe zato se uravna tudi pretok v rektumu. Zagotavlja tudi dober pretok limfe in krvi v hrbtenici.

Priporočamo pri težavah s prostato ali maternico, pri hemeroidih in težavah s hrbtenico.

Olje 62: močno priporočamo vsem, ki imajo črevesne bolezni, kronova bolezen, kolitis. Olje 62 je balzam za otroke, pomaga pri pravilni funkciji vseh organov in žlez, tako pri otrocih in tudi pri odraslih ljudeh

Olje 77: Krepi in izboljša dihanje in zelo pozitivno vpliva na delovanje dihalnega sistema. Pospeši izmenjavo plinov in pospeši pretok limfe v pljučih. Deluje antibakterijsko, antivirusno in antifungicidno na plesni, ki se nabirajo v bronhijih, grlu, traheji in v pljučih. Zelo priporočljivo pri težavah s pljuči, astmo, bronhitisom, KOPB in pri bolečem grlu.

Olje 79: pomaga pri ustavljanju driske in pri urejanju hiper peristaltike. Deluje na vse bakterije, ki povzročajo vrenje, kuhanje v črevesju in tako ustvarjajo vnetje črevesne flore Vneta črevesna flora ustvarja strupe, ki uničujejo limfni sistem. Zelo priporočlivo vsem, prav vsem, še posebno rakavim bolnikom.

Olje 80: ureja pretok limfe v centralnem limfnem sistemu. Centralni limfni sistem je odgovoren za delovanje želodca in pankreasa. Olji 80 in 79 sta osnova za pravilno delovanje centralnega limfnega sistema. Priporočamo vsem, ki imajo težave z želodcem in trebušno slinavko.

Olje 84: velika pomoč požiralniku. Priporočamo pri vnetju požiralnika in vnetju grla. Olje 84 takoj uredi previsok krvni tlak v prsnem košu.

Olje 89: ureja delovanje zgornjega prebavnega trakta, ureja temperaturo prebavil in sprošča ožilje v spodnjem delu trebuha in v kolkih. Še posebno priporočamo pri bolečinah v kolkih in v spodnem delu trebuha, maternica, prostata. Odlično se dopolnjuje z Oljem 58.

 

Bolečine v grlu

Bolečina v grlu je odraz pretiranega delovanja ledvic. Ko se pojavi bolečina v grlu je ledvica v hiperfunkciji in ne zmore ohladiti obščitnične žleze. Zato se pregreva grlo in vse žleze.

Bolečino v grlu odpravimo, če zaužijemo 1 čajno žličko Olja 14 in pol čajne žličke olja 79.

Bolečina se umiri v nekaj minutah po zaužitju. Priporočamo, da se obe olji uživata trikrat dnevno, vsaj sedem dni zaporedoma. V tem času NE UŽIVAMO: mleka in mlečnih izdelkov, mesa in mesnih izdelkov, jajc, nič sladkorjev in nobenih rafiniranih olj. Ne uživamo pražene ali pohane hrane! NE pijemo alkoholnih pijač!

   

Kandida v prebavnem sistemu, beli tok, vaginalni izcedki

Večina dolgotrajnih zdravstvenih težav nastaja ravno zaradi notranjih
parazitov (kot je npr. kandida), ki se naselijo v prebavilih in tako
izčrpavajo celotno telo. Ko se ti zajedalci preveč razmnožijo, začne
prihajati do kronične utrujenosti in raznoraznih dolgotrajnih zdravstvenih
težav.

Olje za mazanje - kandidol se uporablja za odpravljanje neprijetnega vonja, ki ga povzroča kandida (Candida albicans). Evgenol, glavna fenolna sestavina olja Kandidol ima dokazano protiglivično delovanje. Rezultati raziskav jasno kažejo, da evgenol zelo učinkovito deluje proti biofilmom celic Candide albicans in ima hkrati učinkovito protivnetno in protiglivično delovanje.

Priporočamo, da hkrati s Kandidol-om uporabljate tudi olje 45, za odpravo težav, ki jih povzroča kandida v prebavnem sistemu.

Olje 45: 10x dnevno pijemo po pol čajne žličke.
Kandidol: 3x dnevno mažemo vagino ali penis in 3x dnevno ga namažemo v danko. 1x dnevno namažemo celo telo, tudi obraz.

Ves čas terapije je potrebno vsak dan popiti vsaj 1,5 litra rahlo slane vode ( v 1,5 litra vode damo 1 čajno žličko soli. Pijemo trikrat dnevno po pol litra). To terapijo izvajamo 10 dni. V tem času NE UŽIVAMO: mleka in mlečnih izdelkov, mesa in mesnih izdelkov, jajc, nič sladkorjev in nobenih rafiniranih olj. Ne uživamo pražene ali pohane hrane! NE pijemo alkoholnih pijač!

Lahko pa si zraven terapije z olji pripravimo tudi zelo
preprost naravni ognjeni napitek - v kozarec stisnemo najprej malo limone
(npr. toliko da pokrijemo dno kozarca z limoninim sokom), potem notri po
lastnem občutku natresemo nekaj kajenskega popra (to je drugo ime za pekočo
čili papriko v prahu) in čez prelijemo še za kak prst ali dva vode ter
napitek premešamo.

Spijemo čimbolj na eks - ognjeni napitek bo najprej razkužil usta in grlo,
telo pa bo v trenutku zelo močno aktiviral, prebudil in segrel, podobno kot
šilce žganja - vendar kajenski poper za razliko od alkohola nima škodljivih
stranskih učinkov na živčni sistem in možgane.

Kisla limona v stiku z želodčno kislino reagira v bazične soli, zato
posledično dokaj močno alkalizira telo (alkalno ali bazično okolje
zajedalcem v notranjosti prebavil ne ustreza, razraščajo se lahko samo v
kislem okolju). Po drugi strani limona zelo podžge ognjeno moč kajenskega
popra, tako se notranji ogenj lepo razširi po vseh prebavilih in trebušnih
organih in začne svoj dolgi zdravilni pohod vse do konca črevesja.

Včasih lahko natresemo v napitek tudi malo kurkume (indijska začimba v
obliki rumenega prahu), ki je sicer zelo uporabna tudi za celjenje zunanjih
ran (ko npr. na ureznino potresemo kurkumo, se rana na ta način razkuži in
se ne bo zagnojila - hitrost celjenja ran se s kurkumo tako precej poveča).
V napitek kurkume raje ne dodajamo vsakič, ker ima njeno prepogosto uživanje
lahko antibiotičen učinek. 

Če imamo dolgotrajne težave z prebavili in če opažamo, da blato ni dovolj
izsušeno, če je lepljivo in ni dovolj čvrsto, to največkrat pomeni, da so se
paraziti v našem telesu preveč razmnožili. V takem primeru je dobro, da si
ognjeni napitek pripravimo vsaj trikrat na dan in ga kombiniramo še z

oljem 9 in oljem 10V telesu bomo posledično že
po nekaj dneh začeli zaznavati več življenjske energije, zelo kmalu pa bo
blato postalo tudi bolj izsušeno in čvrsto -- vse to so znaki osvobajanja od
parazitov.

 

Učinkovita preventiva za ohranitev dobrega zdravja

Olje 80: trikrat dnevno pijemo po eno čajno žličko
Olje 10: trikrat dnevno pijemo po eno čajno žličko
Olje 12: pijemo 3x dnevno po eno čajno žličko, 3x dnevno potegnemo v nos eno kapalko. (pol kapalke v desno in pol kapalke v levo nosnico)
Limfol: enkrat dnevno namažemo celo telo na mokro kožo, po tuširanju.

 

 

  

 

 

 

Išči po strani

Ali ste vedeli?

Superživila so popolna hrana, ker so superpotentna in vsebujejo polno mineralov, vitaminov in aminokislin.
Vsaka država ima svoje superživilo.
 
Če imamo težave z ledvicami in nadledvičnimi žlezami so prisotne depresije, strah in panični napadi, pri težavah z jetri smo agresivni in jezni, pri težavah z vranico, ki je mama našega telesa pa imamo težave s prekomernim prehranjevanjem, težavami z dojkami in velikimi skrbmi.
 
Starodavna znanja + sodobna tehnologija = KLJUČ DO ZDRAVJA
 
Hrana je zdravilo.
 
Brezglutenska žita: ajda, proso, kvinoja, koruza, amarant, divji riž, riž, tapioka, tef, indijska prosenka. 
 
 
 

Koristne informacije

V pripravi