Novo

Posebna ponudba

NOVO - olje 65 Extra - cena 18,40 eura. 

 

 

Za dodatne informacije in prijavo na pregled in brezplačno predavanje pokličite na tel. 059 965 307 ali 040 575 630, 040 240 100

 

Termoregulacija je ključ do zdravja

Aktivni elementi v oljih Planet zdravja

Kontakt

Naši izdelki

To so naši izdelki

Priporočila

Aktivni elementi v oljih Planet zdravja

Produkt narave, ki ga imenujemo aktivni element, pomeni olje, ki je pridelano tako, da se poveča število prostih elementov določenega minerala.

Prosti elementi so aktivni in se v trenutku zaužitja vežejo na beljakovine. Resorbcija tako pripravljenih olj je hitra in predstavlja za telo velik vir energije. Prosti elementi so posebnost, kar pomeni za telo največjo pridobitev.

Ti prosti elementi se na beljakovine vežejo še preden se olje prebavi. Prosti elementi so v taki obliki, da penetrirajo skozi membrano celic in se resorbirajo že v želodcu. Vsa naša olja so hidrofobna.

Prav zaradi te lastnosti je učinek tako pripravljenih olj odličen tudi pri okvari sluznic želodca in tankega črevesja.

Aktivni minerali v trenutku resorbcije spremenijo frekvence v medceličnem in celičnem prostoru, v limfi in v krvi. Telo jih lahko takoj uporabi za vse kemične procese in za produkcijo hormonov in encimov.

Telo minerale potrebuje za funkcijo žlez in ne za funkcijo organov. Organi delujejo glede na količino krvi, kisika in hrane, ki jo jetra pripravijo v obliki glukagona.

Minerali so stimulatorji žlez in so osnova za proizvodnjo hormonov. Epifizni hormon vsebuje mangan, ki je ključni faktor pri izgorevanju sladkorja.

Aktivni minerali so elementi, ki jih telo razume in so govorica žive narave. Aktivnih mineralov ni moč predozirati. V odvečni količini se vežejo v večje molekule in tvorijo rezervo, ki jo telo hrani v celicah. Kopičijo se v ščitnici, kosteh, mišicah in v koži. Telo ščitijo pred boleznimi. Zaradi hitre sposobnosti vezave na beljakovine onemogočajo tujim beljakovinam vezavo na elemente, ki jih zaužijemo s hrano.

To je zaščita telesa.

Išči po strani

Ali ste vedeli?

Superživila so popolna hrana, ker so superpotentna in vsebujejo polno mineralov, vitaminov in aminokislin.
Vsaka država ima svoje superživilo.
 
Če imamo težave z ledvicami in nadledvičnimi žlezami so prisotne depresije, strah in panični napadi, pri težavah z jetri smo agresivni in jezni, pri težavah z vranico, ki je mama našega telesa pa imamo težave s prekomernim prehranjevanjem, težavami z dojkami in velikimi skrbmi.
 
Starodavna znanja + sodobna tehnologija = KLJUČ DO ZDRAVJA
 
Hrana je zdravilo.
 
Brezglutenska žita: ajda, proso, kvinoja, koruza, amarant, divji riž, riž, tapioka, tef, indijska prosenka. 
 
 
 

Koristne informacije

V pripravi