Novo

Posebna ponudba

NOVO - olje 54 Extra - cena 16,99 eura. Kapljica v popek odpravi vse bolečine v telesu.

Za dodatne informacije in prijavo na pregled in brezplačno predavanje pokličite na tel. 059 965 307 ali 040 575 630, 040 240 100

 

Termoregulacija je ključ do zdravja

Aktivni elementi v oljih Planet zdravja

Kontakt

Naši izdelki

To so naši izdelki

Priporočila

Ekstrakt 7

ekstrakt 7

 

Cena: 19,09 €
Količina: 5ml

Ekstrakt 7 (izvleček) je povezan z jetri in tudi vranico. Ko damo eno kapljico na dekolte, se sprostijo jetra in tudi delovanje vranice je takoj normalno. Ta ekstrakt je priporočljiv vsem, ki imajo motnje v obrambnem mehanizmu. To je energijska metoda zdravljenja energijskega telesa, ki je izgubilo stik z zemljo. Vranica je nebo in če nebo ne najde več stika z zemljo, je življenja konec tudi za fizično telo. Pitje ene kapljice v 1 dcl tople vode trikrat na dan je pomoč vsem, ki umirajo zaradi kemoterapije. To je tudi velika pomoč za vse alergije in bolezni imunskega sistema, katerih vzrok je v notranjosti telesa (avtoimunske bolezni).

Ekstrakt 7 na kožo:
Ena kapljica Ekstrakta 7, namazana na dekolte, ohladi organ, na katerega vpliva. Ekstrakt 7 vpliva na vranico. Če ga damo na celo kožo, ohladi vse pregrete limfne poti in obrambni mehanizem v tem delu kože. Pregret obrambni mehanizem ne deluje, zato so vnetja kože (dermatitisi) in vse kožne bolezni dolgotrajne, dokler se koža ne ohladi. Ohladimo jo tako, da jo grejemo, kar je obvestilo hipotalamusu, da pospešeno hladi kožo. Temperatura, s katero grejemo kožo, naj ne bo višja od temperature, ki jo celice kože brez posledic prenesejo ne glede na čas. Najvišja temperatura, ki je brez posledic za kožo, je 40 °C, in sicer kot vodna kopel. To zelo dobro vpliva na kožo in to do 30 minut.

Ekstrakt 7 nanašamo na kožo tako, da telo namažemo z raztopino vode in Ekstrakta 7 in počakamo, da se telo ohladi. Če enkrat ni dovolj, ponovimo tolikokrat, da se sistem ohladi. Ko se ohladi obrambni mehanizem, se začne zdravljenje kože, ki se spet okrepi in opravlja temeljne funkcije uravnavanja temperature (termoregulacije). To se zgodi v 30 dneh in to je tudi pogoj za delovanje notranjih organov. Koža, ki je pretopla, odmira, se guba, se tanjša, se spreminja v elastičnosti. Vse to neposredno vpliva na delovanje tistega organa, ki mu določen del kože pripada. Če popravimo kožo, se popravi celo telo in tudi kroženje funkcij v telesu je zaokroženo.
Ekstrakt 7 deluje le na obrambni mehanizem in na kapilarni sistem celega telesa, zato ga je izredno dobro uživati vsak dan, ker spodbuja delovanje obrambnega mehanizma. Ekstrakt 7 se zelo dobro meša s hidratantnimi geli aloe vere in tudi s krompirjevimi napitki. Ni pomembna koncentracija Ekstrakta št. 7, ampak njegova časovna navzočnost. Pregreta koža je podlaga za začetek napačnega delovanja celega telesa. Uravnavanje temperature telesa, ki se opravlja prek kože, je podlaga za usklajeno (sinhronizirano) delovanje organov in žlez. Ekstrakt 7 na koži deluje zelo dolgo glede na majhno koncentracijo. Na koži ustvari tanko, kot film povoščeno plast kot smola.

Ekstrakta 7 in 13
Če ju nanesemo bolj koncentrirano, postane koža kot povoščena. Nanesena na kožo delujeta nekaj ur, potem nanos ponovimo. Ekstrakta sta idealna kombinacija, ker Ekstrakt 13 v nekaj minutah spremeni pH kože. Estrakt 13 je kislina, ki v stiku s kožo takoj ustvari toplotno reakcijo, ki je potrebna za gretje kapilarnega sistema, obrambnega mehanizma in limfnega sistema. Vsi ti v hladni koži slabše delujejo. Hladna koža se pregreva v pretoku zaradi zoženega kapilarnega sistema.

Išči po strani

Ali ste vedeli?

Superživila so popolna hrana, ker so superpotentna in vsebujejo polno mineralov, vitaminov in aminokislin.
Vsaka država ima svoje superživilo.
 
Če imamo težave z ledvicami in nadledvičnimi žlezami so prisotne depresije, strah in panični napadi, pri težavah z jetri smo agresivni in jezni, pri težavah z vranico, ki je mama našega telesa pa imamo težave s prekomernim prehranjevanjem, težavami z dojkami in velikimi skrbmi.
 
Starodavna znanja + sodobna tehnologija = KLJUČ DO ZDRAVJA
 
Hrana je zdravilo.
 
Brezglutenska žita: ajda, proso, kvinoja, koruza, amarant, divji riž, riž, tapioka, tef, indijska prosenka. 
 
 
 

Koristne informacije

V pripravi