Novo

Posebna ponudba

NOVO - olje 54 Extra - cena 16,99 eura. Kapljica v popek odpravi vse bolečine v telesu.

Za dodatne informacije in prijavo na pregled in brezplačno predavanje pokličite na tel. 059 965 307 ali 040 575 630, 040 240 100

 

Termoregulacija je ključ do zdravja

Aktivni elementi v oljih Planet zdravja

Kontakt

Naši izdelki

To so naši izdelki

Priporočila

Olje 10

olje 10Laboratorijska analiza - Olje 10 (PDF dokument).

Aktivni elementi v oljih Planet zdravja

Glavne sestavine: Eucalyptol, arabinogalaktan, C18:2 50,84%

Oblika: tekočina

Priporočena uporaba: 3-krat na dan po eno čajno žličko (2 ml), cca 30 min. pred jedjo.

Cena: 29,48 €
Količina: 100ml

Priporočena redna uporaba: 1 mesec

Število enot pakiranj za en mesec redne uporabe: 2 steklenički

Sestavine: mešanica jedilnih, hladno stiskanih, nerafiniranih, nefiltriranih olj, olje lovorja in macesna

Mesto delovanja: Olje 10 rešuje vse motnje v prebavi.

Olje 10 lahko uporablja vsak, ki ima težave s črevesjem.

Ko popijemo eno žličko Olja 10 se v trenutku umiri želodec. Glava dobi informacijo, da je v želodcu dovolj krvi. Zmanjša se pretok krvi in limfe v želodec in želodčna kislina se preneha proizvajati.

Prenehanje pretiranega proizvajanja želodčne kisline pomeni obvestilo trebušni slinavki, da pospešeno ustvari svoje encime in inzulin. Začne se pretok krvi v trebušno slinavko in umiri se cel trebuh. Črevesje, ki je bilo vzdraženo zaradi želodčne kisline in zaradi žolča se v trenutku umiri, ker trebušna slinavka izloči encime, ki nevtralizirajo kislino v dvanajstniku. Lužina, ki nastane ohladi dvanajstnik in tanko črevo.

To pomeni vzpostavitev pravilnega delovanje želodca in trebušne slinavke. Pri bolečinah pijemo dve ali tri čajne žličke zaporedoma in takoj nato popijemo 100 ml tople vode.

S pitjem Olja 10 se močno popravi produkcija pankreatičnih sokov in inzulina.

Olja 10 ne moremo predozirati.

Človek, ki uživa Olja 10 se hitro segreva, pridobiva na energiji. Še posebno se to vidi kot dobro delovanje ščitnice in hipofize.

Z uživanjem Olja 10 se uravnajo pretoki krvi in limfe. Počasni pretoki se povečajo, prehitri pretoki se zmanjšajo.

Olje 10 vsebuje naravni fluor, ki blagodejno vpliva na vsa vnetja v ustih, želodcu, požiralniku, črevesju in tudi v rodilih in prostati.

Fluor je element, ki se veže na vse hormone in jih ščiti pred pregretjem.

Hormoni, ki vsebujejo fluor hladijo celice in se tudi hitro izločijo iz telesa. Fluor pospešuje izločanje histamina iz telesa.

Olje 10 pijemo tudi v stresnih situacijah in s tem preprečujemo energijske zastoje, energijske vžige in krče ožilja.

Z dobrim delovanjem prebavil je zagotovljeno delovanje glave zato je Olje 10 osnova za ustvarjanje pravilne prebave in tudi pravilnega čiščenja telesa.

Pri lažjih motnjah v prebavnemu sistemu pijemo Olje 10 trikrat na dan po eno čajno žličko, pred jedjo.

Olje 10 pijemo tudi do desetkrat na da po eno čajno žličko. Z večkratnim pitjem Olja 10 dnevno vzdržujemo v želodcu in v črevesju prisotnost fluora. Fluor pomeni za sluznico želodca in črevesja hitro obnovo in dobro delovanje. V primeru vnetja želodca ali črevesja glava dobiva stalno informacijo, da je napaka v trebuhu. Glava odreagira z navalom krvi v trebuh kar pospešuje tudi pretok limfe v želodcu, v dvanajstniku in v tankem črevesju. To ni dobro za trebušno slinavko, niti za jetra. Trebušna slinavka je tako opustošena pretoka krvi in limfe, enako tudi jetra in na ta način zelo trpijo ledvice. Z Oljem 10 uravnamo pretoke krvi in limfe v vseh trebušnih organih. Z uživanjem Olja 10 odvajamo več vode iz telesa kar pomeni, da se zmanjšuje količina tekočine v telesu. Z odvajanjem tekočine iz telesa se avtomatsko poveča pretok krvi v vseh organih in tudi pretok limfe se uravna v celem telesu. Popravi se tudi delovanje debelega črevesa in kar je še posebno važno, popravi se pretok krvi v nogah. Pretok krvi v nogah se popravi zato, ker se sprosti debelo črevo. Ko se sprosti debelo črevo se blato hitreje odvaja, hitreje se odvajajo strupi iz telesa in pretok energije v noge se poveča. Energija v nogah pomeni največje zdravje in dolgo življenje. Zastoj energije v nogah pomeni zastoj energije v celem telesu.

Hranjenje: Olje 10 hranite v suhem prostoru, pri sobni temperaturi, do +25 stopinj C. Nikoli ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi ali temperaturi nad 38 stopinj C.

Opozorila: ne uživajte, če imate alergijo na lovor

Proizvajalec: As an d.o.o., Celovška cesta 69/c, 1000 Ljubljana, Slovenija

Zastopnik v Sloveniji: As an d.o.o., Celovška cesta 69/c Ljubljana, Slovenija

Rok uporabe: naveden na embalaži izdelka

Notificirano kot prehransko dopolnilo: sklep št. 332-807/2010-7

 

Išči po strani

Ali ste vedeli?

Superživila so popolna hrana, ker so superpotentna in vsebujejo polno mineralov, vitaminov in aminokislin.
Vsaka država ima svoje superživilo.
 
Če imamo težave z ledvicami in nadledvičnimi žlezami so prisotne depresije, strah in panični napadi, pri težavah z jetri smo agresivni in jezni, pri težavah z vranico, ki je mama našega telesa pa imamo težave s prekomernim prehranjevanjem, težavami z dojkami in velikimi skrbmi.
 
Starodavna znanja + sodobna tehnologija = KLJUČ DO ZDRAVJA
 
Hrana je zdravilo.
 
Brezglutenska žita: ajda, proso, kvinoja, koruza, amarant, divji riž, riž, tapioka, tef, indijska prosenka. 
 
 
 

Koristne informacije

V pripravi