Novo

Posebna ponudba

NOVO - olje 65 Extra - cena 18,40 eura. 

 

 

Za dodatne informacije in prijavo na pregled in brezplačno predavanje pokličite na tel. 059 965 307 ali 040 575 630, 040 240 100

 

Termoregulacija je ključ do zdravja

Aktivni elementi v oljih Planet zdravja

Kontakt

Naši izdelki

To so naši izdelki

Priporočila

Ekstrakt 13

ekstrakt-13

Cena: 19,09 €
Količina: 5ml

»Tudi ljubezen gre skozi želodec.«
Ekstrakt št. 13 opravlja v telesu rutino, ki poteka v središču telesa, v želodcu. To je zelo pomemben organ, je ventil trebuha in tudi največja uganka v zdravilstvu.

Ekstrakt št. 13 je kisel, zato ga dajemo vsem, ki so preveč kisli, da se ustvari obramba na kislost in se telo začne takoj hladiti. Vsi, ki so zakisani, naj ga mažejo trikrat na dan po eno kapljico na dekolte.

Ekstrakt št. 13 je naravni indikator, ki telesu pomaga pri obrambi pred kislinami. Spodbuja delovanje obrambnega mehanizma v prebavnem sistemu, ki se pri povečanih proizvajanjih kislin hitreje kvari. Še posebno ščiti želodčno sluznico pred lastno kislino, ki jo nažira, zato je ekstrakt št. 13 priporočljiv pred vsako jedjo. Tako se telo pripravi na pravilno prebavo, ki jo zagotavlja pravilna cirkulacija želodca. Ekstrakt št. 13 lahko pijemo brez omejitev v času in količini. Lahko ga pijejo tudi otroci, starejši ljudje in tudi nosečnice.

Želodec je središče telesa in središče mentalnega zdravja.

Išči po strani

Ali ste vedeli?

Superživila so popolna hrana, ker so superpotentna in vsebujejo polno mineralov, vitaminov in aminokislin.
Vsaka država ima svoje superživilo.
 
Če imamo težave z ledvicami in nadledvičnimi žlezami so prisotne depresije, strah in panični napadi, pri težavah z jetri smo agresivni in jezni, pri težavah z vranico, ki je mama našega telesa pa imamo težave s prekomernim prehranjevanjem, težavami z dojkami in velikimi skrbmi.
 
Starodavna znanja + sodobna tehnologija = KLJUČ DO ZDRAVJA
 
Hrana je zdravilo.
 
Brezglutenska žita: ajda, proso, kvinoja, koruza, amarant, divji riž, riž, tapioka, tef, indijska prosenka. 
 
 
 

Koristne informacije

V pripravi