Novo

Posebna ponudba

NOVO - olje 65 Extra - cena 18,40 eura. 

 

 

Za dodatne informacije in prijavo na pregled in brezplačno predavanje pokličite na tel. 059 965 307 ali 040 575 630, 040 240 100

 

Termoregulacija je ključ do zdravja

Aktivni elementi v oljih Planet zdravja

Kontakt

Naši izdelki

To so naši izdelki

Priporočila

Olje 19

olje-19

Cena: 19,09 €
Količina: 5ml

Olje št. 19 je kot bi v telo poslal toliko kemije, da se vse spremeni v lug. Pospeši delovanje trebuha, še posebno jeter in in vranice. Vrši kontrolo temperature v glavi in v nogah. Deluje kot bi delovala hipofiza v trebuhu, to pomeni, da zazna temperaturo v trebuhu in jo uravna kar poizkuša nadledvična žleza in ji to ne uspe.
Nanos ene kapljice tega olja na dekolte, trikrat dnevno, 7 dni, je priporočljivo vsem. Ko namažemo eno kapljico na dekolte se sprosti energija trebuha v glavo in skozi roke ven.

Olje št. 19 pijemo v primeru, da trebuh deluje zelo slabo. To je sredstvo, ki preprečuje razpad celice. Celica se v pravilni temperaturi z pomočjo pravilnega delovanja telesa popravi. Hormoni v reakciji, ki jo ustvari olje št. 19 takoj razpadejo v luge, še posebno histamin, parahormon in progesteron. Pijemo ga trikrat dnevno po eno kapljico in hormoni so razpadli. Če pijemo dve kapljici je reakcija še močnejša. Ta dodatek ogreva srce, anus, kosti in kri, kot je potrebno.
Ko popijemo 1 kapljico v en dl tople vode se v želodcu spusti zrak in večkrat »podremo kupček« tako, da se sprosti trebuh.

Išči po strani

Ali ste vedeli?

Superživila so popolna hrana, ker so superpotentna in vsebujejo polno mineralov, vitaminov in aminokislin.
Vsaka država ima svoje superživilo.
 
Če imamo težave z ledvicami in nadledvičnimi žlezami so prisotne depresije, strah in panični napadi, pri težavah z jetri smo agresivni in jezni, pri težavah z vranico, ki je mama našega telesa pa imamo težave s prekomernim prehranjevanjem, težavami z dojkami in velikimi skrbmi.
 
Starodavna znanja + sodobna tehnologija = KLJUČ DO ZDRAVJA
 
Hrana je zdravilo.
 
Brezglutenska žita: ajda, proso, kvinoja, koruza, amarant, divji riž, riž, tapioka, tef, indijska prosenka. 
 
 
 

Koristne informacije

V pripravi