Novo

Posebna ponudba

NOVO - olje 54 Extra - cena 16,99 eura. Kapljica v popek odpravi vse bolečine v telesu.

Za dodatne informacije in prijavo na pregled in brezplačno predavanje pokličite na tel. 059 965 307 ali 040 575 630, 040 240 100

 

Termoregulacija je ključ do zdravja

Aktivni elementi v oljih Planet zdravja

Kontakt

Naši izdelki

To so naši izdelki

Priporočila

Olje 31

olje-31Glavne sestavine: linolna kislina 71,1%, kalcij 17,1 mg/kg, cink 0,16mg/kg, linalool, linalil acetat

Priporočena uporaba: 3-5x dnevno po eno čajno žličko (2 ml)

Cena: 25,26 €

Pakiranje: 100 ml

Število enot za en mesec redne uporabe: 2 steklenički

Sestavine: mešanica jedilnih, hladno stiskanih, nefiltriranih in nerafiniranih olj in olja lavande

Znanstveno dokazana dejstva in opis delovanja izdelka:

Dejstvo je, da je linalool glavna farmakološko aktivna sestavina Olja 31, ki vpliva na sposobnost olja sivke za preprečevanje anksioznosti.

Dokazano je, da je uživanje Olja 31 varno. Ker Olje 31 nima sedativnega učinka in ne predstavlja tveganja za zasvojenost, je Olje 31 učinkovita alternativa benzodiazepinu za blaženje simptomov generalizirane anksioznosti.

Olje 31 deluje kot blago pomirjevalno sredstvo in je se ga lahko uporablja kot novo metodo za spodbujanje globokega spanja pri mladih moških in ženskah, ki ni vezana na svetlobo, njegov učinek na spanje pa je odvisen od spola. Čas spanja se je povečal, čas nespanja pa skrajšal. Učinek je močnejši pri ženskah.

Olje 31 pomaga pri premagovanju psihološkega in čustvenega stresa.

Raziskovalci so zaključili, da Olje 31 in linalool, njegove aktivne sestavine, vpliva na avtonomni prenos informacij med nevroni in znižuje krvni pritisk skozi delovanje osrednjega histaminergičnega živčnega sistema in suprakiazmalnega jedra hipotalamusa.

Dokazano je, da ima Olje 31 različne blage učinke na osrednje in obkrajno živčevje.

Dobljeni rezultati kažejo, da Olje 31 poveča sposobnost lovljenja prostih radikalov in zmanjša koncentracijo stresnega hormona kortizola, kar varuje telo pred oksidativnim stresom.

Rezultati raziskave kažejo, da Olje 31 zavira takojšnje alergijske reakcije, ker in vivo ter in vitro preprečuje sproščanje snovi (granul) iz mastocitov.

Vsi pozitivni učinki niso posledica učinka ene aktivne substance ampak so posledica sinergijskega vpliva vseh sestavin olja.

Mesto delovanja:

Vsebuje veliko cinka in magnezija, ki sta vezana na železo. To je najmočnejša vezava treh elementov, ki delujejo takoj po zaužitju.

Olje 31 energijsko stimulira jetra, ki v nekaj minutah delujejo optimalno in izločajo največ žolča kar je mogoče. Z uživanjem olja 31 na predpisan način prisilimo jetra, da delujejo.

Olje 31 vsebuje mikroelemente in se vsrka takoj po zaužitju. Vsa eterična olja se takoj vsrkajo v limfni sistem in delujejo že v prvi minuti po zaužitju.

Jetra po zaužitju aktiviranega olja 31 delujejo vsaj štiri ure kot zdrava in se sočasno obnavljajo. Po zaužitju olja 31 se lahko pojavi rahla bolečina v žlički, kar pomeni zastoj v energijskem sistemu. Bolečina se ponavadi v nekaj minutah sprosti, če zaužijemo tekočino sladkano s fruktozo. Opisan energijski zastoj in bolečina pomenita, da je v telesu nekaj resno narobe. Če po zaužitju ni bolečine je naše telo pretočno in v dobri kondiciji.

Olje 31 je olje modrosti in miru. Olje 31 je največje pomirjevalo v nizu vseh olj.

Ena čajna žlička, 2 ml, Olja 31 pomeni najbolj učinkovito pomoč proti histeriji, pred tremo in strahom pred izpiti, nastopi in govori. Pijemo ga trikrat na dan in ni več strahu ali treme. Uživanje je popolnoma neškodljivo.

Če ga pijemo v večjih količinah, 5-10x dnevno po pol čajne žličke, se telo umiri in ni več nihanj med temperaturo jeter in črevesja. To pomeni tudi, da ni več pregrevanja pljuč in glave. Ko pijemo Olje 31 se trebuh ohladi v 3 do 5 dneh na normalno temperaturo. Pri normalni temperaturi trebuha se žolč izloča v pravilni količini in vsebuje veliko cinka. Cink je element, ki najbolj ugodno od vseh elementov vpliva na delovanje tankega črevesa. Olje 31 ugodno vpliva na delovanja žolčnega mehurja, ki je skoraj vedno vnet pri pregretem trebuhu. Cink, ki ga vsebuje normalen žolč, ugodno vpliva na delovanje sluznice žolča in žolčnih vodov. Olje 31 je olje, ki pomirja celo telo saj se s pravilnim izločanjem žolča umirja tudi trebušna slinavka. Trebušna slinavka je vezana na žolč tako, da se krči in izloča sočasno kot žolčni mehur.

Olje 31 svetujemo vsem, ki nimajo več žolčnega mehurja, torej vsem, ki so bili operirani na žolču.

Olje 31 priporočamo vsem, ki imajo slabo cirkulacijo in prebavne motnje.

Olje 31 je še posebej dobro za ljudi, ki imajo povišano amilazo.

Olje 31 je olje, ki pomirja. Priporočamo ga vsem, ki so nervozni, napeti in so v vsakodnevnem stresu. Lahko rečemo, da je Olje 31 odlično antistresno olje.

Opozorilo: če imate dokazano alergijo na lavando, odsvetujemo uživanje.

Proizvajalec: As an d.o.o. Celovška c. 69/c, 1000 Ljubljana, Slovenija

Zastopnik v Sloveniji: As an d.o.o. Celovška c. 69/c, 1000 Ljubljana, Slovenija

Rok uporabe: na embalaži

Notificirano kot prehransko dopolnilo.

 

Išči po strani

Ali ste vedeli?

Superživila so popolna hrana, ker so superpotentna in vsebujejo polno mineralov, vitaminov in aminokislin.
Vsaka država ima svoje superživilo.
 
Če imamo težave z ledvicami in nadledvičnimi žlezami so prisotne depresije, strah in panični napadi, pri težavah z jetri smo agresivni in jezni, pri težavah z vranico, ki je mama našega telesa pa imamo težave s prekomernim prehranjevanjem, težavami z dojkami in velikimi skrbmi.
 
Starodavna znanja + sodobna tehnologija = KLJUČ DO ZDRAVJA
 
Hrana je zdravilo.
 
Brezglutenska žita: ajda, proso, kvinoja, koruza, amarant, divji riž, riž, tapioka, tef, indijska prosenka. 
 
 
 

Koristne informacije

V pripravi