Novo

Posebna ponudba

NOVO - olje 54 Extra - cena 16,99 eura. Kapljica v popek blaži bolečine v telesu.

Za dodatne informacije in prijavo na pregled in brezplačno predavanje pokličite na tel. 059 965 307 ali 040 575 630, 040 240 100

 

Termoregulacija je ključ do zdravja

Aktivni elementi v oljih Planet zdravja

Kontakt

Naši izdelki

To so naši izdelki

Priporočila

Olje 36

olje-36

 

Cena: 28,90 €
Količina: 100ml

Ustvarja energijo, ki je zelo pomembna za delovanje nog in srca. Ko popijemo eno čajno žličko Olja 36, se v želodcu takoj ustvari toliko energije, da je pretok v telesu popravljen in telo nemoteno deluje. Črevesje se ohladi in jetra se umirijo. Telo se ohlaja in regenerira zelo hitro. Olje 36 vsebuje tanine, ki močno vplivajo na kapilarni sistem telesa, še posebno na kapilarni sistem kosti. Tanini, ki jih vsebuje Olje 36 obarjajo beljakovine, ki uničujejo kapilarni sistem kosti in tudi drugih organov. Beljakovine so odmrli hormoni, odmrle krvne celice in prosti radikali, ki jih telo še ni zmoglo odstraniti zaradi slabega delovanja. Olje 36 ima visoko kalorično vrednost, daje telesu moč in toliko energije, da se telo hitro obnavlja.

 

Uživanje Olja 36

 Najbolje je, da ga uživamo 3x dnevno po eno čajno žličko, pred jedjo. To za telo pomeni energijo, ki telesu vrača moč.

 Otroci, ki so šibki in imajo pogosto zlome naj uživajo 2x dnevno po eno čajno žličko Olja 36.

 

Olje 36 na kožo

 Ko namažemo Olje 36 na kožo celega telesa, se na koži naredi, kot film tanka plast in deluje antifungicidno. Zato je Olje 36 zelo cenjeno pri gljivičnih obolenjih,. Ni pa priporočljivo pri psoriazi (luskavica), ker luskavica ne prenese maščob.

 Olje 36 je pomembno sredstvo za urejanje vitiliga saj ureja kapilarni sistem kože, ki je pri vitiligu močno poškodovan. Ko ga namažemo na kožo celega telesa se mesto, kjer je vitiligo močno prekrvavi in postane rahlo rdeče. Po približno pol ure rdečica izgine in ostane skoraj neopazen barvni učinek. Mažemo 3x na dan in vitiligo je v kratkem času odstranjen. Po 14. dneh takšne terapije kožo z vitiligom že lahko sončimo, ker se žleze v tem času že obnovijo. Vitiligo je krč kapilarnega sistema zaradi kislin, ki so poškodovale stene kapilarnega ožilja. Krč je tako močan, da zagotavlja minimalno preživetje kapilar, lahko pa se zgodi, da koža celo odmre.

 Vitiliga ni možno popraviti če ne nalužimo telesa oz. odpravimo zakisanosti telesa! Vzrok za vitiligo je v slabem delovanju ledvic in jeter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Išči po strani

Ali ste vedeli?

Superživila so popolna hrana, ker so superpotentna in vsebujejo polno mineralov, vitaminov in aminokislin.
Vsaka država ima svoje superživilo.
 
Če imamo težave z ledvicami in nadledvičnimi žlezami so prisotne depresije, strah in panični napadi, pri težavah z jetri smo agresivni in jezni, pri težavah z vranico, ki je mama našega telesa pa imamo težave s prekomernim prehranjevanjem, težavami z dojkami in velikimi skrbmi.
 
Starodavna znanja + sodobna tehnologija = KLJUČ DO ZDRAVJA
 
Hrana je zdravilo.
 
Brezglutenska žita: ajda, proso, kvinoja, koruza, amarant, divji riž, riž, tapioka, tef, indijska prosenka. 
 
 
 

Koristne informacije

V pripravi