Novo

Posebna ponudba

NOVO - olje 65 Extra - cena 18,40 eura. 

 

 

Za dodatne informacije in prijavo na pregled in brezplačno predavanje pokličite na tel. 059 965 307 ali 040 575 630, 040 240 100

 

Termoregulacija je ključ do zdravja

Aktivni elementi v oljih Planet zdravja

Kontakt

Naši izdelki

To so naši izdelki

Priporočila

Olje 56

olje-56Objava laboratorijske analize sestave olja (PDF dokument).

Cena: 26,74 €
Količina: 100ml

Olje št. 56 je po okusu prijetno in zelo lahko prebavljivo. Ko popijemo eno čajno žličko tega dodatka, se ohladi glava in začutimo hlad v rokah. To omogoča telesu ohladitev. Pijemo ga trikrat na dan po eno žličko, mažemo ga trikrat na dan po nekaj kapljic na dekolte. Ko popijemo eno žličko olja št. 56, se v želodcu ustvari reakcija, ki je podobna reakciji želodčne kisline in beljakovine. Ta reakcija daje občutek sitosti in je hladna. Hlad, ki se ustvari, močno spodbija žolč, ki se izloča in se spoji z oljem št. 56. Hrana in solna kislina se okisata in hrana potuje v tanko črevo. Lug, ki ga ustvari olje št. 56 v stiku z žolčem, je tako močan, da se vsaka kislost vsaj nevtralizira, če že ne prevlada lužina. Tako je ustvarjen pogoj za dobro prebavo in za nevtraliziranje prebavnega trakta. Če mažemo kožo vsega telesa, se koža takoj segreje in prekrvavi, v naslednjih minutah pa se ohladi in se začne njeno čiščenje. Olje št. 56 je odlična kozmetika in odlično olje za vzdrževanje zdrave kože.

Žvrkljanje olja št. 56
To je najlaže prebavljivo olje, ki se zelo hitro razgradi z žolčem, ker se z njim tudi spaja. Lug, ki se vsrka v kri, topi maščobe v krvi in tudi v limfi, zato je to olje nepogrešljiva hrana za pravilno prebavo. Če olje št. 56 žvrkljamo desetkrat na dan, se kri očisti vseh mrtvih beljakovin. Jetra proizvajajo glukagon iz beljakovin, to je iz odmrlih krvnih telesc in iz pregretih hormonov. Če jetra delajo slabo, se ustvarja veliko žolča, ki neprestano teče v črevesje in se vsrka nazaj. Žolčna kislina žge ožilje in še posebno obrambni mehanizem. Dviguje temperaturo, še posebno v zgornjem delu telesa, saj je pospešena tudi cirkulacija, če je v krvi veliko žolča. Če jetra kot organ ne delajo, se telo ohladi, podhladi in ne more več pravilno delovati. Olje št. 56 spodbuja proizvajanje žolča in njegovo izločanje in ga tudi nevtralizira. Če pogojujemo izločanje žolča, pogojujemo tudi proizvajanje glukagona.

Organi in žleze delajo pogojeno. Če je žleza v hiperfunkciji, je organ v hipofunkciji, če pa je organ v hipofunkciji ali celo preneha delovati, vzpostavimo njegovo delovanje tako, da izčrpamo žlezo. To storimo tako, da v najkrajšem času poženemo žlezo, in sicer tolikokrat, da ni sposobna več produkcije. Potem začne delati organ, kar je pogoj za pravilno delovanje organa in žleze.

 

Preberite si še:
- Aktivni elementi v oljih Planet zdravja

Išči po strani

Ali ste vedeli?

Superživila so popolna hrana, ker so superpotentna in vsebujejo polno mineralov, vitaminov in aminokislin.
Vsaka država ima svoje superživilo.
 
Če imamo težave z ledvicami in nadledvičnimi žlezami so prisotne depresije, strah in panični napadi, pri težavah z jetri smo agresivni in jezni, pri težavah z vranico, ki je mama našega telesa pa imamo težave s prekomernim prehranjevanjem, težavami z dojkami in velikimi skrbmi.
 
Starodavna znanja + sodobna tehnologija = KLJUČ DO ZDRAVJA
 
Hrana je zdravilo.
 
Brezglutenska žita: ajda, proso, kvinoja, koruza, amarant, divji riž, riž, tapioka, tef, indijska prosenka. 
 
 
 

Koristne informacije

V pripravi