Novo

Posebna ponudba

NOVO - olje 65 Extra - cena 18,40 eura. 

 

 

Za dodatne informacije in prijavo na pregled in brezplačno predavanje pokličite na tel. 059 965 307 ali 040 575 630, 040 240 100

 

Termoregulacija je ključ do zdravja

Aktivni elementi v oljih Planet zdravja

Kontakt

Naši izdelki

To so naši izdelki

Priporočila

Olje 62

olje-62Objava laboratorijske analize sestave olja (PDF dokument).

Cena: 26,24 €
Količina: 100ml

Olje št. 62 je za telo temeljna hrana, kar pomeni, da je eno od glavnih živil. Hrani namreč velike možgane in energijsko spodbuja hipotalamus. Uživanje olja št. 62 je pogoj za delovanje zavesti, motorike in obrambnega mehanizma. Tri čajne žličke so dovolj za en obrok. To vsebuje približno 400 kalorij, ker je to olje veliko manj kalorično od olja št. 4.  Olje št. 62 je tudi hrana za otroke, lahko je dodatek kašicam, vsem vrstam juh in prikuh.

Žvrkljenje olja št. 62
Žvrkljanje trikrat na dan je za človeka tudi način hranjenja. Ko žvrkljamo olje št. 62, se slina močno gosti in postane lepljiva. Žvrkljano olje postane bela, penasta zmes. Ko jo pogoltnemo, nas nasiti. Žvrkljano in pogoltnjeno olje v želodcu ustvari reakcijo, ki spodbudi peristaltiko želodca in po vagusu obvesti možgane, da smo jedli. Takrat se začne močnejša cirkulacija v črevesju in limfa se začne umikati iz črevesja. Z njenim umikom iz trebuha se tudi venozni obtok pomika hitreje proti srcu. Vsebina želodca potuje v tanko črevo in iztisnejo se pankreatični encimi in žolč. Nastane posebna reakcija, ki spodbudi peristaltiko tankega črevesja. To čutimo kot pospešeno prebavo.

Olje št. 62 in sončenje
To je eno od olj, ki je zelo lepljivo, če ga namažemo na kožo. To pa zato, ker se, ko ga namažemo, sprosti histamin, ki je v koži, in se spet razširijo arterije kapilarnega sistema kože. Poveča se prekrvavitev cele kože in tako se tudi ohladijo vsi notranji organi. Zelo pomembno je, da se s tem popravi cirkulacija cele kože. Ko se telo ohladi, se veliko počasneje tudi segreje. Tako se kri počasneje segreva in ne pride do pregretja kože in do opeklin. Ne smemo pozabiti, da se limfa pri sončenju umakne s kože, da bi bila cirkulacija boljša. Olje št. 62 cirkulacijo še pospeši. Pri sončenju z oljem št. 62 moramo biti zelo previdni, če se sončimo več kot eno uro. Zaradi enakomerne cirkulacije se koža segreva, s tem se segreva tudi kri in počasi se začnemo pregrevati. Če upoštevamo toploto, ki jo telo dobi s toplo krvjo, je to obnova podhlajenega obrambnega mehanizma. Tako je sončenje z oljem št. 62 obnova obrambnega mehanizma kože in notranjosti telesa.

Preberite si še:
- AKTIVNI ELEMENTI V OLJIH PLANET ZDRAVJA

Išči po strani

Ali ste vedeli?

Superživila so popolna hrana, ker so superpotentna in vsebujejo polno mineralov, vitaminov in aminokislin.
Vsaka država ima svoje superživilo.
 
Če imamo težave z ledvicami in nadledvičnimi žlezami so prisotne depresije, strah in panični napadi, pri težavah z jetri smo agresivni in jezni, pri težavah z vranico, ki je mama našega telesa pa imamo težave s prekomernim prehranjevanjem, težavami z dojkami in velikimi skrbmi.
 
Starodavna znanja + sodobna tehnologija = KLJUČ DO ZDRAVJA
 
Hrana je zdravilo.
 
Brezglutenska žita: ajda, proso, kvinoja, koruza, amarant, divji riž, riž, tapioka, tef, indijska prosenka. 
 
 
 

Koristne informacije

V pripravi