Novo

Posebna ponudba

NOVO - olje 54 Extra - cena 16,99 eura. Kapljica v popek odpravi vse bolečine v telesu.

Za dodatne informacije in prijavo na pregled in brezplačno predavanje pokličite na tel. 059 965 307 ali 040 575 630, 040 240 100

 

Termoregulacija je ključ do zdravja

Aktivni elementi v oljih Planet zdravja

Kontakt

Naši izdelki

To so naši izdelki

Priporočila

Tinktura 68

tinktura-68

Cena: 25,45 €
Količina: 20ml

Tinktura št. 68 je naravni produkt, ki močno deluje na kožo. Z nanosom na kožo ustvari koži zeleno nepropustno plast, ki preprečuje izgubo toplote iz kože.
Od energije kože je odvisno delovanje prostate, jajčnikov in ledvic. Pomanjkanje energije kože pomeni blokado limfe v koži in slabo delovanje ledvic. Melanom je produkt blokirane limfe v koži. Te najhujše oblike raka ne moremo ozdraviti le z operacijo, ampak moramo poskrbeti za deblokado in čiščenje limfe v koži. Najboljši način vzpostavitve največje energije v koži je uporaba Tinkture 68. Namažemo jo na kožo vsega telesa, vključno z lasiščem, in jo pustimo na koži. Tinktura je temno rjave barve in jo mažemo tudi prek melanoma. Pojavi se toliko energije, da je koža v desetih minutah tako prekrvavljena kot v celem tednu. Več energije, kot je je v koži, več je zdravja v telesu. Tinktura št. 68 pozitivno vpliva na navedene organe. Hkrati naredimo še stisk limfnih krakov. Če jo namažemo le na dekolte, takoj učinkuje na delovanje timusa. To čutimo kot gretje vsega telesa in popuščanje bolečin.
Če popijemo pol čajne žličke Tinkture št. 68, se takoj spremenita delovanje srca in mehurja. To pomeni, da se spremeni delovanje naše zavesti. Ta je motena, če je v mehurju pretoplo. V mehurju je začetek vsake misli, ki je dejanje celega življenja.

Uporaba:
Nanašamo jo lahko na kožo celega telesa. Tinkturo št.68 lahko tudi pijemo; pospešuje pretok energije ledvic iz 3 v 4 v 5, 6 in nazaj v prvo, preko 7 čakre – preko kože. Ta energija energijsko oskrbuje kožo in podkožje, zato jo imenujemo tudi vitalna energija. Pijemo jo vsaj 2x dnevno, po 5 kapljic razredčenih v 1 dcl vode.

Tinktura št. 68 in nega ustne votline:

Tinkturo uporabljamo tudi pri paradentozi kjer je izguba toplote preko vnetih dlesni velika. Z nanosom na dlesni preprečimo izgubo toplote, kar v tretnutku izboljša cirkulacijo v venoznem sistemu dlesni.
Rezultate dobre cirkulacije opazimo že po prvem nanosu. Ponavadi vnetja in težave z dlesni izginejo že v sedmih dneh. Zobozdravnika redno obiskujte in tudi v primeru ozdravitve.

Navodilo z uporabo:
Zobe operemo z mehko ščetko in primerno zobno pasto ki dodatno ne draži dlesni. Zobe in ustno votlino dobro izperemo, na zobno ščetko nakapamo nekaj kapljic Tinkture št. 68 in rahlo naščetkamo zobe. Tinkturo lahko tudi direktno kapnemo na obolelo dlesen. Rahla bolečina že v nekaj sekundah preneha. Tinkturo lahko brez strahu tudi pogoltnemo.

Tinktura št. 68 se odlično obnese tudi pri ranah na jeziku. Že po prvem nanosu bolečina izgine in jezik ne peče več. Ponovimo 2 do 3 krat dnevno.

Tinktura št. 68 in dvanajstnik

Tinktura 68 je pripravek, ki močno deluje na kožo. Pospeši pretok v venoznem sistemu, zato pripada energiji ledvic, ki nemoteno teče po ožilju. Tinktura 68 greje telo. Toplota potuje iz trebuha proti glavi, hlad potuje iz glave proti nogam. Tinkturo 68 tudi pijemo. Pospešuje pretok energije ledvic iz 3. čakre v 4., 5. in 6. čakro in nazaj v 1. preko 7. čakre. Ta energija oskrbuje kožo in podkožje, zato jo imenujemo tudi vitalna energija. Tinkturo pijemo vsaj 2 x dnevno, če je rakav bolnik 5 x dnevno in telo je pretočno. Ko popijemo se sproži alarm v želodcu, ki obvesti možgane, da je v telesu zastoj. Aktivira se energija jeter in vranice in začne pretok krvi preko slinavke, ne več preko želodca. Pretok preko slinavke je potreben v telesu za prebavo in za dobro delovanje pljuč in timusa. Pretok preko slinavke omogoča slinavki produkcijo vseh hormonov, saj je dobra prebava pogoj za pridobitev vseh mineralov. Trebušna slinavka s svojim delovanjem omogoča vsem organom prebave dobro delovanje in neposredno tudi ščitnici, ki hormonsko oskrbi obščitnico in epifizo. Epifiza deluje na presnovo energij tako, da pospešuje pretok limfe v rokah in nogah. Pretok limfe v rokah in nogah je pogoj za pravilen metabolizem v mišicah in v vezivnemu tkivu. Organski jod, ki je vedno vezan na magnezij, se pri dobrem delovanju trebušne slinavke razgradi v prosti jod in magnezijeve soli, ki se izločajo z urinom. Organski jod se pri pravilni temperaturi telesa veže na maščobe, ki se s pravilno prebavo resorbirajo v kri. Organski jod obvešča telo o mineralih v telesu, to pomeni, da draži sleherno celico in jo vzpodbuja k delovanju. Organski jod se kopiči v ščitnici, ki iz organskih jodovih spojin črpa energijo za svoje delovanje. Jodove spojine se nenehno spreminjajo in vežejo nase vse vrste mineralov. Več kot je joda v ščitnici, boljše ščitnica deluje, več je moči v telesu. Če ni joda v ščitnici, je telo utrujeno, oži se ožilje in vse manj je funkcije jeter in vranice. V nekaj mesecih nastopi tudi smrt, če v telesu preneha funkcija joda. Naravni organski jod dobimo v kakiju, zelenem radiču in tudi v hruškah, ki so trpke. Organski jod lahko uživamo permanentno brez omejitev. Tinktura 68 z delovanjem, ki je opisano, omogoča skupaj z organskim jodom preživetje sleherni celici.

Tinktura 68 in sladkorna bolezen

Tinktura št. 68 je za sladkorne bolnike prava pomoč, saj ustvarja pogon celega telesa, kar je pogoj za ureditev delovanja funkcij celega telesa. Delovanje trebušne slinavke zaradi ponovne pretočnosti je pogoj za ozdravitev diabetesa. Tinktura 68 oži vene v trebuhu, še posebno v dvanajstniku. Tinktura 68 ščiti sluznico želodca in dvanajstnika pred kislinami. Tanin, ki je v tinkturi, popravlja ožilje in vse rane v črevesju. Ustvarja pogoje za popravilo kronove bolezni, celiakije in vseh bolezni črevesja. Na sama jetra nima direktnega vpliva. Z izboljšanjem delovanja trebušne slinavke, se hitreje popravljajo vsi trije organi: črevo, želodec in jetra. Energija trebušne slinavke direktno vpliva na delovanje žolča in na produkcijo žolča. Od energije trebušne slinavke je odvisna toplota v jetrih, kar je tudi pogoj za delovanje jeter. Rak jeter je vedno prisoten pri slabem delovanju trebušne slinavke. Tudi melanom je vedno povezan s črevesjem, torej tudi z delovanjem trebušne slinavke. Pretoki energije preko želodca zavirajo delovanje trebušne slinavke, zato je pretok limfe vedno blokiran. Pretok limfe je lahko na določenih mestih v telesu blokiran tudi več let. To je značilnost pri melanomu, ki se progresivno širi štiri do pet let in povzroči smrt telesa prav zaradi blokade v limfnemu sistemu. Rak pljuč je tudi tesno povezan s pretokom limfe v rokah. Pretočnost limfe v rokah in nogah je največje zdravilo, ki ga potrebuje rakav bolnik.

Išči po strani

Ali ste vedeli?

Superživila so popolna hrana, ker so superpotentna in vsebujejo polno mineralov, vitaminov in aminokislin.
Vsaka država ima svoje superživilo.
 
Če imamo težave z ledvicami in nadledvičnimi žlezami so prisotne depresije, strah in panični napadi, pri težavah z jetri smo agresivni in jezni, pri težavah z vranico, ki je mama našega telesa pa imamo težave s prekomernim prehranjevanjem, težavami z dojkami in velikimi skrbmi.
 
Starodavna znanja + sodobna tehnologija = KLJUČ DO ZDRAVJA
 
Hrana je zdravilo.
 
Brezglutenska žita: ajda, proso, kvinoja, koruza, amarant, divji riž, riž, tapioka, tef, indijska prosenka. 
 
 
 

Koristne informacije

V pripravi