Novo

Posebna ponudba

NOVO - olje 65 Extra - cena 18,40 eura. 

 

 

Za dodatne informacije in prijavo na pregled in brezplačno predavanje pokličite na tel. 059 965 307 ali 040 575 630, 040 240 100

 

Termoregulacija je ključ do zdravja

Aktivni elementi v oljih Planet zdravja

Kontakt

Naši izdelki

To so naši izdelki

Priporočila

Tinktura 68

tinktura-68

Cena: 25,45 €
Količina: 20ml

 

 

Tinkturo 68 uporabljamo pri gingivitisu in pri paradentozi kjer je izguba toplote preko vnetih dlesni velika. Z nanosom tinkture 68 na dlesni preprečimo izgubo toplote kar v tretnutku izboljša cirkulacijo v venoznem  in limfnem sistemu dlesni.

 

Tinktura 68 je učinkovita tudi pri odpravljanju in zmanjševanju aft, ki se pojavijo kjerkoli v ustni votlini. Na obolelo mesto in okolico nakapamo nekaj kapljic Tinkture 68. Ponavljamo 3-5x dnevno. Pri težavah z aftami je zelo priporočljivo tudi žvrkljanje Olja 45. Olje 45 žvrkljamo 2-3 minute in ga nato izpljunemo. Na ta način uničimo gljivo Candida albicans, ki je vedno prisotna pri pojavljanju aft.

 

Rezultate dobre cirkulacije opazimo že po prvem nanosu. Ponavadi vnetja in težave z dlesni izginejo že v sedmih dneh. Redno obiskujte svojega zobozdravnika!

 

Išči po strani

Ali ste vedeli?

Superživila so popolna hrana, ker so superpotentna in vsebujejo polno mineralov, vitaminov in aminokislin.
Vsaka država ima svoje superživilo.
 
Če imamo težave z ledvicami in nadledvičnimi žlezami so prisotne depresije, strah in panični napadi, pri težavah z jetri smo agresivni in jezni, pri težavah z vranico, ki je mama našega telesa pa imamo težave s prekomernim prehranjevanjem, težavami z dojkami in velikimi skrbmi.
 
Starodavna znanja + sodobna tehnologija = KLJUČ DO ZDRAVJA
 
Hrana je zdravilo.
 
Brezglutenska žita: ajda, proso, kvinoja, koruza, amarant, divji riž, riž, tapioka, tef, indijska prosenka. 
 
 
 

Koristne informacije

V pripravi