Novo

Posebna ponudba

NOVO - olje 65 Extra - cena 18,40 eura. 

 

 

Za dodatne informacije in prijavo na pregled in brezplačno predavanje pokličite na tel. 059 965 307 ali 040 575 630, 040 240 100

 

Termoregulacija je ključ do zdravja

Aktivni elementi v oljih Planet zdravja

Kontakt

Naši izdelki

To so naši izdelki

Priporočila

Tinktura 87

tinktura-87

Cena: 25,45 €
Količina: 100ml

Tinktura 87 je pripravek, ki močno deluje na kožo. Ko Tinkturo 87 namažemo na kožo, pospeši pretok v venoznem sistemu, zato pripada energiji ledvic, ki nemoteno teče po ožilju.
Tinktura 87 greje telo. Toplota potuje iz trebuha proti glavi, hlad potuje iz glave proti nogam.
Tinktura 87 pospešuje pretok energije ledvic iz trebuha v prsni koš, kožo, srce in v glavo in nazaj preko kože.
Ta energija oskrbuje kožo in podkožje, zato jo imenujemo tudi vitalna energija.
Tinkturo 87 mažemo na celo telo 1 x dnevno. To zagotavlja, da je telo je pretočno.
Ko namažemo celo telo se sproži alarm v želodcu, ki obvesti možgane, kje je v telesu zastoj. Aktivira se energija jeter in vranice in izboljša se pretok krvi preko trebušne slinavke. Pravilen pretok krvi preko slinavke je potreben za pravilno prebavo in za dobro delovanje pljuč in timusa.Pravilen pretok krvi preko trebušne slinavke ji omogoča produkcijo vseh hormonov, saj je dobra prebava pogoj za pridobitev vseh mineralov. Trebušna slinavka s svojim delovanjem omogoča vsem organom prebave dobro delovanje in neposredno tudi ščitnici, ki hormonsko oskrbi obščitnico in epifizo. Epifiza deluje na presnovo energij tako, da pospešuje pretok limfe v rokah in nogah. Pretok limfe v rokah in nogah je pogoj za pravilen metabolizem v mišicah in v vezivnemu tkivu.
Tinktura 87 s svojim delovanjem omogoča dober pretok limfe v celem telesu.
Tanini, ki so prisotni v Tinkturi 87 ustvarijo na koži tanko plast, ki preprečujejo izgubo toplote kože in krepijo ožilje.

Uporaba: pri poškodbah kože takoj po poškodbi namaži mesto udarca. Bolečina se takoj bistveno zmanjša, po poškodbi ni podpludbe – hematoma.

Odlično kot čistilec kože. Po nanosu koža ostane mehka, prožna in ne dehidrira. Idealno sredstvo za čiščenje kože. Nepogrešljiva pomoč pri aknasti koži. Že po nekaj dnevih uporabe akne niso več boleče, po 14 dneh uporabe pa je koža čista in neproblematična. Po uporabi Tinkture 87 predlagamo uporabo naših naravnih kozmetičnih olj. (5420, 5431, 5446, 6519)

Išči po strani

Ali ste vedeli?

Superživila so popolna hrana, ker so superpotentna in vsebujejo polno mineralov, vitaminov in aminokislin.
Vsaka država ima svoje superživilo.
 
Če imamo težave z ledvicami in nadledvičnimi žlezami so prisotne depresije, strah in panični napadi, pri težavah z jetri smo agresivni in jezni, pri težavah z vranico, ki je mama našega telesa pa imamo težave s prekomernim prehranjevanjem, težavami z dojkami in velikimi skrbmi.
 
Starodavna znanja + sodobna tehnologija = KLJUČ DO ZDRAVJA
 
Hrana je zdravilo.
 
Brezglutenska žita: ajda, proso, kvinoja, koruza, amarant, divji riž, riž, tapioka, tef, indijska prosenka. 
 
 
 

Koristne informacije

V pripravi