Novo

Posebna ponudba

NOVO - olje 54 Extra - cena 16,99 eura. Kapljica v popek odpravi vse bolečine v telesu.

Za dodatne informacije in prijavo na pregled in brezplačno predavanje pokličite na tel. 059 965 307 ali 040 575 630, 040 240 100

 

Termoregulacija je ključ do zdravja

Aktivni elementi v oljih Planet zdravja

Kontakt

Naši izdelki

To so naši izdelki

Priporočila

Olje 79

olje-79Laboratorijska analiza - Olje 79 (PDF dokument).

AKTIVNI ELEMENTI V OLJIH PLANET ZDRAVJA

Glavne sestavine: pektinski polisaharidi, hemiceluloza

Oblika: tekočina

Priporočena uporaba: dvakrat dnevno pol čajne žličke

Cena: 30,26 €

Pakiranje: 50 ml

Število enot pakiranj za en mesec redne uporabe: 2 steklenički

Sestavine: mešanica jedilnih, hladno stiskanih, nefiltriranih, nerafiniraniholj in olje kardamoma

Znanstveno dokazana dejstva in opis delovanja izdelka: Olje 79 že v nekaj minutah po zaužitju zaustavlja driske in krče v črevesju, ker zavira delovanje muskarinskih receptorjev.

Olje 79 ima močan antioksidativen učinek in varovalni učinek na srce, ker se pomembno poveča antioksidativno delovanje encimov in obnovi se glutation. Zaustavi se povečanje števila konjugiranih dienov in hidroperoksidov, osnovnih produktov pri peroksidaciji lipidov.

Olje 79 zavira agregacijo trombocitov pri ljudeh, ker vsebuje elemente, ki varujejo človeške trombocite pred agregacijo in peroksidacijo.

Olje 79 učinkovito znižuje krvni tlak, sitolični, diastolični in povprečni in pomembno povečuje fibrinolizo in izboljšuje antioksidativni status in hkrati ne vpliva na koncentracijo lipidov in fibrinogenov v krvi.

Olje 79 se uporablja tudi kot učinkovita pomoč pri težavah z zaprtjem in črevesnimi krči. Zaradi holinergičnih mehanizmov pospešuje delovanje črevesja, zaradi mehanizma Ca + + antagonizmov pa delovanje črevesja zavira. Vrednost krvnega pritiska se zmanjša kot posledica kombinacije obeh mehanizmov.

Olje 79 ima pomembni varovalni učinek na želodec, zavira nastanek ran na želodcu in ima varovalni učinek na sluznico želodca. Testiranja so pokazala, da je Olje 79 bolj aktivno od ranitidina pri koncentraciji 50 mg/kg.

Olje 79 vpliva na povečano vlažnost v blatu, poveča koncentracijo kratkoverižnih maščobnih kislin v debelem črevesu, zmanjša dejavnost beta-D-glukuronizade, beta-D-glukoziade, mukopolisaharidoze in ureaze v blatu in zmanjša proizvodnjo toksičnega amoniaka.

Olje 79 deluje protivnetno in je naravni agent pri ohranjanju zdravega imunskega sistema.

Olje 79 lako uporabljamo za učinkovito zmanjšanje spor Bacillussubtilis.

Posebne ciljne skupine: vsi ljudje, ne glede na spol ali starost, še posebej ljudje, ki imajo prebavne težave, še posebej driske, težave z želodcem in težave s povišanim krvnim tlakom. Zelo blagodejno deluje tudi pri dojenčkih, ki imajo krče. Dovolj je, da si doječa mama namaže bradavico dojke. Istočasno to pomeni vrhunsko naravno nego za prsne bradavice pri dojenju.

Mesto delovanja: V želodcu ustvarja hitro reakcijo, ki jo zaznamo kot povečane pretoke energij v želodcu. Deluje blagodejno. Olje št 79 pijemo pri slabem delovanju želodca, pri zastojih v trebuhu in pri slabi prebavi.

Olje št 79 ureja delovanje delovanje želodca in trebušne slinavke. Z Oljem 79 omogočimo obščitnični žlezi nadzor nad želodcem, črevesjem, žolčem in trebušno slinavko. Torej, obščitnična žleza vrši nadzor nad vsemi prebavili.

Z uživanjem Olja 79 se uredi delovanje tankega črevesja, debelega črevesja in žolča. Ker stimulira krčenje žolčnega mehurja in trebušne slinavke lahko trdimo, da preprečuje ustvarjanje žolčnih kamnov. To dosežemo s pitjem ene čajne žličke na teden.

S pitjem Olja 79 trikrat na dan po eno čajno žličko v 100 ml vroče vode v zelo kratkem času uredimo peristaltiko želodca, tankega črevesja in debelega črevesja. To pomeni, da se tudi zelo močna driska ustavi v nekaj urah po zaužitju Olja 79. Enako hitro se umirita črevesje in želodec in to pomeni, da ni več krčev in bolečin.

Zelo pomembno za telo je, da obščitnična žleza zadovoljivo deluje. Obščitnična žleza stimulira delovanje ščitnice zato je Olje št. 79 olje, ki ga potrebuje vsak, ki ima motnje v delovanju ščitnice. Obščitnična žleza stimulira delovanje debelega črevesa in skrbi za pravilno delovanje rodil. Obščitnična žleza ureja delovanje žolča in trebušne slinavke. Delovanje žolčnika ureja tako, da stimulira krčenje žolčnega mehurja. Delovanje trebušne slinavke ureja tako, da stimulira izločanje pankreatičnih sokov. To je še posebej pomembno pri diabetesu in pri vseh boleznih želodca. Če je kontrakcija žolčnika in trebušne slinavke primerna se zatem sprosti tudi želodec.

Pravilno delovanje obščitnične žleze pripomore tudi k pravilnemu delovanju želodca. Obščitnična žleza neposredno nadzoruje tudi delovanje nadledvične žleze, še posebno produkcijo adrenalina in kortizona. Povezava nadledvične žleze s kožo ni skrivnost. Toda brez dobrega delovanje obščitnične žleze tudi koža ne deluje pravilno. Še posebno se to opazi pri boleznih kože.

Pretirano znojenje celega telesa ali samo delno znojenje in težave z navali toplote v glavo ali drugam so vedno odraz napačnega delovanje limfnega sistema v koži , napačnega delovanja znojnic in napačnega delovanje nadledvične žleze. Če se prekomerno znojimo je v telesu preveč adrenalina in preveč kotrizona. Prav tako so pretopla jetra, ki izločajo preveč žolča. V takšnih primerih je povečano delovanje tudi trebušne slinavke, ki se izčrpuje. Z mazanjem Olja 79 na kožo uredimo limfni sistem v koži in delovanje žlez lojnic in znojnic.

Celulit je odraz motenj v delovanju žlez lojnic in limfe v koži ter motenj v delovanju obščitnične žleze.

Opozorila: če imate dokazano alergijo na kardamom, lešnike ali mandlje, odsvetujemo uživanje.

Proizvajalec: As an d.o.o., Celovška c. 69/c, 1000 Ljubljana

Zastopnik v Sloveniji: As an d.o.o., Celovška c. 69/c, 1000 Ljubljana

Rok uporabe: na embalaži

Notificirano kot prehransko dopolnilo

 

Išči po strani

Ali ste vedeli?

Superživila so popolna hrana, ker so superpotentna in vsebujejo polno mineralov, vitaminov in aminokislin.
Vsaka država ima svoje superživilo.
 
Če imamo težave z ledvicami in nadledvičnimi žlezami so prisotne depresije, strah in panični napadi, pri težavah z jetri smo agresivni in jezni, pri težavah z vranico, ki je mama našega telesa pa imamo težave s prekomernim prehranjevanjem, težavami z dojkami in velikimi skrbmi.
 
Starodavna znanja + sodobna tehnologija = KLJUČ DO ZDRAVJA
 
Hrana je zdravilo.
 
Brezglutenska žita: ajda, proso, kvinoja, koruza, amarant, divji riž, riž, tapioka, tef, indijska prosenka. 
 
 
 

Koristne informacije

V pripravi