Novo

Posebna ponudba

NOVO - olje 65 Extra - cena 18,40 eura. 

 

 

Za dodatne informacije in prijavo na pregled in brezplačno predavanje pokličite na tel. 059 965 307 ali 040 575 630, 040 240 100

 

Termoregulacija je ključ do zdravja

Aktivni elementi v oljih Planet zdravja

Kontakt

Naši izdelki

To so naši izdelki

Priporočila

olje 84

olje-84

Objava laboratorijske analize sestave olja (PDF dokument).

Cena: 28,26 €
Količina: 100 ml

Olje št. 84 - hladno stiskano, nerafinirano, molekularno obdelano lešnikovo in laneno olje.

Želodec blokira energijo glave, vranica jo osvobaja. Če želodec blokira glavo se odzove timus, če vranica sprosti energijo glave se odzove trebušna slinavka. Vranica sprosti energijo v noge, želodec sprosti energijo v jetra. Jetra prisilijo timus, da sprosti hormone v kri, vranica požene kri v noge in energija se dvigne v trebušno slinavko. Ta krog imenujemo življenjski krog energije vranice.
Timus daje energijo vranici, ki je potrebna za razkroj krvnih beljakovin. Brez te energije se krvne beljakovine kopičijo v vranici in limfnem sistemu.
Če želodec prepogosto stimulira jetra, ta prepogosto stimulirajo timus in timus izčrpa in pregreje. Takrat ni več energije v vranici in vranica je polna krvi. To stanje preprečuje sprostitev energije glave v noge in dvig energije v trebušno slinavko, ki oskrbuje pljuča z energijo mehurja, ki se preko obščitnične žleze dvigne v epifizo.
V epifizi je center našega življenja.
To je tisti center, kjer se duša odloča ali bo živela ali ne. Center življenja je najvažnejši center v telesu. Oskrbuje vse ožilje, še posebno kapilarno ožilje. Izloča hormon, ki stisne kapilarni sistem in hormon, ki kapilarni sistem sprosti.
Če želodec blokira energijo glave nastanejo motnje v delovanju timusa. Če vranica blokira energijo glave nastanejo motnje v delovanju obrambnega mehanizma.
Olje 84 hladi timus in ga stimulira v delovanju. Timus s svojo energijo hrani vranico in tako je sklenjen krog kateri odloča o življenju in smrti.
Če olje 84 popijemo se sprostijo vsi organi in celo telo začne delati.
Ko namažemo dekolte z oljem 84 se ustvari reakcija, ki v trenutku pospeši pretok krvi v koži dekolteja. Koža dekolteja je energijsko povezana z malimi možgani in hipotalamusom, ki se z nanosom olja 84 ohladita in uravnata svoji energiji.
Ohladijo se timus, vranica, mehur, trebušna slinavka in sprosti se kapilarni sistem celega telesa.
Ko se sprosti cel kapilarni sistem, za kar telo potrebuje cca. tri minute, se začne močno delovanje trebušne slinavke, jeter in želodca. V pol ure je telo pripravljeno na hranjenje, če ima dovolj energije. Zato zaužijemo še eno čajno žličko fruktoze.
Če popijemo pol čajne žličke olja 84 se sproži v telesu alarm in odreagira epifiza. V nekaj minutah epifiza oskrbi s svojim hormonom stene ožilja. Brez hormonov epifize ni zdravljenja kapilarnega ožilja in ni zdravljenja sten celega ožilja.
Olje 84 pijemo po pol čajne žličke, dvakrat dnevno.
Olje 84 lahko uživajo vsi ljudje.
Uživanje olja 84 pomeni za telo boljše delovanje glave in kože. Koža se v trenutku energijsko popravi in energijsko ureja delovanje notranjih organov in čutimo delovanje srca. To pomeni popolno kontrolo trebuha.

Mangan, aktivni mangan v telesu
Mangan je prisoten v slivah, malinah, robidah, borovnicah v zelo majhnih količinah.
Mangan vpliva na prebavo, ker sprosti vranico in poganja trebušno slinavko.
Mangan v olju 84 je vezan na železo in ustvarja vezavo, ki jo z molekularno obdelavo lahko razbijemo in dobimo ogromno število prostih elementov.
Aktivni mangan v olju 84 je naravni stimulator energije, ki jo potrebuje vranica. Olje 84 stimulira delovanje vranice. Brez delovanja timusa ni distribucije epifiznih hormonov, ki oskrbujejo stene ožilja. Brez energije mehurja ni delovanja malih možgan in ni nadzora nad dihanjem, ni nadzora nad delovanjem srca in ni nadzora nad delovanjem obščitnične žleze in ledvic. Brez energije mehurja ni obnove telesa. Obnovo telesa vrši obščitnična žleza, ki zaradi pomanjkanja energije mehurja izloči premalo hormona za kontrolo delitve celic ali pa celo ne deluje.

Če ne deluje obščitnična žleza, ni več delovanja vranice in ni več delovanja ledvice. Ledvica trpi, če obščitnična žleza ne deluje, ker ni več kontrole beljakovin v krvi.
Če v telesu ni vranice, trpita timus in epifiza. Najhujša napaka je, ko v telesu ni več mehurja. Pojavi se napaka v mislih in v čustvih. To lahko uravnamo samo z oljem 84. Telo se umiri in nimamo več težav s tekočinami v telesu.
Aktivni mangan v olju 84 v trenutku stika s kožo ali s sluznico daje glavi informacijo o visoki temperaturi, ki nastaja pri vezavi železa in kisika.

Ko telo zazna povišano temperaturo v želodcu ali na dekolteju, se začne močna cirkulacija, ki jo sprožijo hormoni epifize, ki se v trenutku sprostijo. Hormoni epifize v eni do treh minutah sprostijo ves kapilarni sistem telesa. Začnejo delati vsi organi in vse žleze in začne se revitalizacija celega telesa.
To je največja in najmočnejša reakcija, ki jo lahko dosežemo v prid delovanja telesa.
Pregreto telo se ohladi, odpravijo se zastoji v pretokih in začne se pospešena prebava kar omogoča pridobivanje energije.
To je za bolnike ključ do zdravja.
Prve rezultate opazimo že po treh minutah. Telo je sproščeno, ni več bolečin, dihanje je normalno, ni več stresa.
Telesu nato dodamo manjkajoče minerale in telo se hitro obnavlja.
Telo z jemanjem olja 84 dnevno uravnava notranjo temperaturo kar je pogoj za delovaje sleherne žleze in organa. Če ima telo vse minerale ni več strahu hiperfunkcijami in hipofunkcijami organov in žlez. Zelo pomembno je, da dodamo vse potrebne minerale skupaj z oljem 84.
Mangan se veže na eritrocite in ostane vezan do razpada eritrocita. Mangan je ves čas aktiven. Dlje ko olje 84 uživamo, bolj je telo uravnano in manj je možnosti, da bi se stanje poslabšalo.
Mangan je v vranici vir energije zato vranica deluje brezhibno. Tudi hujšanje je ena od dobrih posledic uživanja mangana v olju 84.
Mangan se izloči z urinom in daje ledvicam veliko energije, ker njegovo frekvenco zazna vsaka tekočina v telesu.

Išči po strani

Ali ste vedeli?

Superživila so popolna hrana, ker so superpotentna in vsebujejo polno mineralov, vitaminov in aminokislin.
Vsaka država ima svoje superživilo.
 
Če imamo težave z ledvicami in nadledvičnimi žlezami so prisotne depresije, strah in panični napadi, pri težavah z jetri smo agresivni in jezni, pri težavah z vranico, ki je mama našega telesa pa imamo težave s prekomernim prehranjevanjem, težavami z dojkami in velikimi skrbmi.
 
Starodavna znanja + sodobna tehnologija = KLJUČ DO ZDRAVJA
 
Hrana je zdravilo.
 
Brezglutenska žita: ajda, proso, kvinoja, koruza, amarant, divji riž, riž, tapioka, tef, indijska prosenka. 
 
 
 

Koristne informacije

V pripravi