Novo

Posebna ponudba

NOVO - olje 65 Extra - cena 18,40 eura. 

 

 

Za dodatne informacije in prijavo na pregled in brezplačno predavanje pokličite na tel. 059 965 307 ali 040 575 630, 040 240 100

 

Termoregulacija je ključ do zdravja

Aktivni elementi v oljih Planet zdravja

Kontakt

Naši izdelki

To so naši izdelki

Priporočila

olje 88

olje-88

Objava laboratorijske analize sestave olja (PDF dokument).

Cena: 26,27 €
Količina: 100 ml

Naravna zaščita telesa pri sončenju.

Olje 88 je izredno učinkovita zaščita kože pri sončenju. Koža enakomerno pridobiva lepo, enakomerno obarvanost, pigment se enakomerno razporedi po celem telesu.

Olje 88 ne vsebuje sintetičnih, škodljivih zaščitnih faktorjev. Najvišjo možno zaščito kože dosežemo s pravilno cirkulacijo limfe v koži. Dejstvo je, da Olje 88 lahko uporabljajo tudi ljudje, ki imajo alergijo na sonce. Z Oljem 88 se alergija ne pojavi več!

Uporaba: pred sončenjem z Oljem 88 namažemo celo telo, tudi obraz. Olje 88 se spoji s kožo, se hitro vsrka zato ga voda ne izpere s telesa. Za dosego optimalne zaščite kože je dovolj, da se namažemo enkrat dnevno. Otroke mažemo dvakrat dnevno. Prve dni sončenja svetujemo zmernost in previdnost.

Koža po uporabi Olja 88 ostane mehka, voljna, prožna in se vidno izboljšuje. Priporočamo, da Olje 88 uporabljate celo leto, kot vrhunsko, naravno kozmetiko za celo kožo. Olje 88 uporabljamo dvakrat tedensko. Mažemo ga na mokro kožo, po tuširanju. Z redno uporabo preprečimo predčasno in prehitro staranje kože.

Olje 88 je intenzivno zelene barve.

Ko ga nanesemo na kožo se zelo hitro vsrka in greje kožo in podkožje. Limfa v koži se segreje in pretoki v koži postanejo hitrejši. Olje 88 vsebuje organski silicij, ki je vezan na organski magnezij in krom.

Ko Olje 88 namažemo na kožo se takoj začne pretok limfe v koži in po približno pol ure se začne pretok tudi v podkožju.

Celulit je posledica zastoja limfe v koži in v podkožju. Zato se celulit z mazanjem Olja 88 mehča in počasi izgineva. Veliko močnejši učinek dosežemo, če je toplo, torej pri sončenju, kar ustvarja velik pretok limfe v koži. Prav zaradi te posebnosti se lahko koža hitro greje in hitro hladi. Če je limfa slabo pretočna, se začne odmiranje kapilarnega sistema. Pojavi se predčasno in prehitro staranje kože. Izboljšan pretok limfe v koži pomeni veliko boljšo cirkulacijo v celem telesu. Vsakodnevni okrepljen pretok limfe povzročen z Oljem št. 88 pomeni za telo nekajkrat hitrejšo obnovo kože in podkožja.

Z Oljem št. 88 se najbolj okrepi kapilarni sistem kože, ki je največji obrambni mehanizem telesa.

Za nego kože po sončenju priporočamo uporabo Olja 90. Po končanem sončenju, na mokro kožo namažemo Olje 90. Olje 90 izredno učinkovito hladi kožo in jo hrani z nenasičenimi maščobnimi kislinami in minerali, predvsem s kalcijem.

Išči po strani

Ali ste vedeli?

Superživila so popolna hrana, ker so superpotentna in vsebujejo polno mineralov, vitaminov in aminokislin.
Vsaka država ima svoje superživilo.
 
Če imamo težave z ledvicami in nadledvičnimi žlezami so prisotne depresije, strah in panični napadi, pri težavah z jetri smo agresivni in jezni, pri težavah z vranico, ki je mama našega telesa pa imamo težave s prekomernim prehranjevanjem, težavami z dojkami in velikimi skrbmi.
 
Starodavna znanja + sodobna tehnologija = KLJUČ DO ZDRAVJA
 
Hrana je zdravilo.
 
Brezglutenska žita: ajda, proso, kvinoja, koruza, amarant, divji riž, riž, tapioka, tef, indijska prosenka. 
 
 
 

Koristne informacije

V pripravi