Novo

Posebna ponudba

NOVO - olje 65 Extra - cena 18,40 eura. 

 

 

Za dodatne informacije in prijavo na pregled in brezplačno predavanje pokličite na tel. 059 965 307 ali 040 575 630, 040 240 100

 

Termoregulacija je ključ do zdravja

Aktivni elementi v oljih Planet zdravja

Kontakt

Naši izdelki

To so naši izdelki

Priporočila

Olje 89

olje89

Cena: 26,74 €
Količina: 100ml

Olje 89 vsebuje veliko kalcija, kroma, selena, magnezija in cinka.

Olje 89 je osnova za produkcijo prebavnih sokov in je pomoč trebušni slinavki, ko ta iz različnih razlogov ne zmore zadostne produkcije encimov in inzulina. Olje 89 je velika pomoč ljudem z diabetesom tipa 1 in tipa 2, ker se z uživanjem Olja 89 krepi delovanje trebušne slinavke.

Ko popijemo eno žličko Olja 89 takoj čutimo pretok energije v trebušni slinavki. Sproži se maskimalno delovanje trebušne slinavke. Delovanje sproži klorofil, ki je v Olju 89 vezan na kalcij.

Olje 89 na želodec vpliva kot zaščita sluznici želodca, ki se takoj po zaužitju olja stisne in preneha s proizvodnjo želodčne kisline visokega ph.

Z uživanjem Olja 89 večkrat dnevno po eno žličko, ustavljamo produkcijo želodčne kisline kar močno umirja želodec, ki je v hiperfunkciji.

Hkrati z Oljem 89 pijemo tudi Olje 12. S tem povečamo količino organskega kroma, ki ga vsebujeta obe olji. S povečano količino organskega kroma se sluznice prebavil hitreje popravljajo in obnavljajo.

Olje 89 pijemo 3-6 čajnih žličk dnevno vsaj 14 dni neprekinjeno. To je potrebno, da trebušna slinavka obnovi produkcijo encimov in inzulina.

Rezultati uživanja Olja 89 so najbolj opazni pri diabetikih in ljudeh s slabo prebavo.

Išči po strani

Ali ste vedeli?

Superživila so popolna hrana, ker so superpotentna in vsebujejo polno mineralov, vitaminov in aminokislin.
Vsaka država ima svoje superživilo.
 
Če imamo težave z ledvicami in nadledvičnimi žlezami so prisotne depresije, strah in panični napadi, pri težavah z jetri smo agresivni in jezni, pri težavah z vranico, ki je mama našega telesa pa imamo težave s prekomernim prehranjevanjem, težavami z dojkami in velikimi skrbmi.
 
Starodavna znanja + sodobna tehnologija = KLJUČ DO ZDRAVJA
 
Hrana je zdravilo.
 
Brezglutenska žita: ajda, proso, kvinoja, koruza, amarant, divji riž, riž, tapioka, tef, indijska prosenka. 
 
 
 

Koristne informacije

V pripravi