Novo

Posebna ponudba

NOVO - POSLOVALNICO Planet Zdravja bomo preoblikovali v Naturopatski center DE-VITA. Vabimo vas na predavanje o naturopatiji in na podroben posvet.

 

Za dodatne informacije in prijavo na pregled in brezplačno predavanje pokličite na tel. 059 965 307 ali 040 575 630, 040 240 100

 

Naši izdelki

To so naši izdelki

Priporočila

Olje 90

olje-90

Cena: 29,23 €
Količina: 100ml

Olje 90 predstavlja vrhunski dosežek v naravni kozmetiki. Deluje kot vazodilatator in vazokonstriktor kapilarnega sistema kože. Po svojem učinku in delovanju nima primerjave v vsej kozmetični industriji. Kot vazodilatator sprošča krč arterijelnega kapilarnega sistema v koži. Sprostitev krča kapilarnega sistema kože omogoča hlajenje notranjosti organizma, omogoča gretje kože, hranjenje kože in omogoča njeno obnovo. Kot vazokonstriktor zožuje venozni kapilarni sistem kože, kar omogoča vrnitev energije v sleherni organ telesa, hiter pretok limfe in preprečuje zastoje limfe v koži. Na ta način koži omogoča hitro čiščenje, oženje por, odplavljanje naloženih odpadnih produktov v koži in vzdržuje dobro cirkulacijo v njej. Vzdrževanje kapilarnega sistema v koži pomeni tudi vzdrževanje delovanja vseh žlez v koži (lojnice, znojnice, čutnice). Od delovanja žlez v koži je odvisna elastičnost kože, obnova kože, videz in čutnost kože.

Olje 90 ustvarja vse pogoje, ki jih koža potrebuje za svojo obnovo.

Olje 90 pospešuje cirkulacijo v koži. Še posebej je primerno za cirkulacijo lasišča in obraza, ki vedno trpita zaradi slabega delovanja črevesja.

Olje 90 ne draži kože in ne povzroča alergij. Redna uporaba Olja 90 zagotavlja idealno elastičnost kože, njen popolnoma zdrav videz in povečano čutnost.

Olje 90 je idealno za vse vrste kože. Olje 90 je idealno čistilno sredstvo za kožo. Čisti pore vseh nečistoč tako, da jih zapira. Odprte pore v koži zmanjšujejo pretok krvi v koži, blokirajo limfni sistem v njej in upočasnijo čiščenje kože.

Olje 90 priporočamo pri vseh vrstah kože, še posebno pri občutljivi koži na vročino in mraz, idealno za obnovo aknaste kože in za odpravo aken. Olje 90 je idealno za obnovo vseh vrst poškodovane kože, od suhe kože do raznih vrst dermatitisov in vseh ostalih kožnih stanj. Z redno uporabo Olja 90 si lahko bistveno popravimo svoje počutje, saj je prav od pravilnega delovanja kože odvisna funkcija celega telesa.

Koža je človekov največji organ.

Način uporabe:

Prvih 14 dni priporočamo vsakodnevno mazanje kože celega telesa. Kasneje je dovolj, da celo telo namažemo enkrat tedensko.

Za obraz, vrat, dekolte in roke Olje 90 uporabljamo kot dnevno in kot nočno kozmetiko.

Olje vedno mažemo na mokro kožo, po tuširanju. Voda aktivira olje, da se hitro vsrka v kožo in ne pušča mastnih madežev.

Olje 90

Olje 90 namazano na kožo celega telesa ustvarja veliko energije vranice, kar pomeni hiter in močan pretok energije preko vranice, debelega črevesa in preko nadledvične žleze v kožo nog. Olje 90 ugodno vpliva na celice vranice, ki se okvarijo zaradi prevelike zakisanosti telesa.

Zastoje v vranici ustvarjajo razširjene limfne poti v vranici in razširjene vene.

Pri povišani telesni temperaturi Olje 90 namazano na kožo celega telesa požene limfni sistem, ki je v zastoju tako da se uredi temperatura in cirkulacija celega telesa. Olje 90 mažemo enkrat dnevno. Pri ljudeh, ki imajo velike težave s cirkulacijo, z limfnimi zastoji in slabimi pretoki energij, mažemo celo telo dvakrat dnevno. Z mazanjem Olja 90 na kožo celega telesa omogočamo telesu dober pretok limfe in krvi in odpravo vseh energijskih zastojev, ki so povezani z bolečinami. Olje 90 je pripravek, ki nanešen na kožo celega telesa, ustvarja toliko pretoka v koži, kot ga telo ne doseže pri nobeni aktivnosti.

Zelo pomembno je, da ga najprej namažemo na noge in nazadnje na glavo.

Ko namažemo noge, se takoj sprostijo pljuča, diafragma se ohladi in se oskrbi s krvjo. To čutimo kot lažje dihanje. Ko namažemo celo telo, se sprostijo noge in spodnji del trebuha, glava postane bistra. Ne čutimo več napetosti v glavi.

Olje 90 nanešeno na kožo celega telesa, ustvarja informacijo močnega hladu v koži. Telo odreagira tako, da zapre vse pore v koži in pospeši cirkulacijo. Odprte pore v koži zmanjšujejo pretok krvi v koži, blokirajo limfni sistem v koži in upočasnijo čiščenje kože. Koža z odprtimi porami je topla, žari, ker se v taki koži pregreva kapilarni sistem. Odprte pore so posledica slabe cirkulacije in prevelike količine kisika v telesu. Ko nanesemo Olje 90 na kožo celega telesa, se koža ohladi, pore se zaprejo in kisik se porabi za izgorevanje sladkorja in za pospešeno presnovo energije. Zaradi porabe kisika se hitreje izmenjujejo plini v pljučih, CO2 se hitreje izloča in telo se pospešeno greje. Toplota sproži močan pretok energije v jetrih in ledvicah. Pretok energije segreje obrambni mehanizem, ki zaradi slabe cirkulacije in hladu ni več dobro deloval.

Dobra cirkulacija v jetrih in ledvicah oskrbi glavo in noge z energijo. Dobra oskrba glave in nog z energijo poveča pretok krvi v debelem črevesju in trebušni mreni. V trebušni mreni je največ limfe.

Povečan pretok krvi v debelem črevesju in trebušni mreni v nekaj minutah pospeši pretok limfe v kri. Čutimo, kako se v telesu dviguje energija. S hitrejšim pretokom limfe se kri segreje, izgorevanje se okrepi. S hitrejšim pretokom limfe se ohladi limfni sistem v spodnjem delu trebuha, kar ustvari pretoke v celem telesu.

Olje 90 odpravlja zastoje limfe in krvi v celem telesu. Olje 90 pospešuje pretok limfe v celem telesu in izboljšuje možnosti njenega čiščenja. Olje 90 je zaradi povečanih pretokov v koži tudi odličen čistilec kože in črevesja.

Pljuča pri ljudeh, ki so namazani z Oljem 90, postanejo največji center dobrih pretokov krvi in limfe. Z Oljem 90 se limfni sistem pospešeno hladi in pospešeno čisti.

Olje 90 preprečuje zastoje v pljučih.

Pri vseh vrstah pljučnih rakov je vedno zastoj v koži, črevesju in obeh limfnih krakih v trebuhu.

Pri kožnih obolenjih ne povzroča nobenih alergij, ne draži kože in ne ustvarja bolečin.

Čas uporabe Olja 90 ni omejen. Odlično za našo kožo je, da ga uporabljamo vse življenje.

Za luskavico je Olje 90 vir energije koži, spodnjemu delu trebuha in še posebno nadledvični žlezi.

Olje 90 je olje, ki odpravlja slabo razpoloženje in odpravlja stres, ki je vedno posledica slabega delovanja telesa.

Potek obnove energije z Oljem 90

Olje 90 vedno mažemo od nog navzgor. Vedno najprej namažemo podplate, stopala, meča, stegna in nato celo telo.

Ko namažemo celo telo po tem zaporedju, se začne močan pretok krvi v koži. To čutimo kot prijetno toploto v telesu, še posebno v nogah in rokah. Ta občutek traja približno 10 minut, nato se telo umiri in začne se močno delovanje trebušnih organov. Čutimo močne pretoke v celem trebuhu, pljučih, glavi in okončinah. Bolečine v organih, kjer so bili zastoji in vnetja, pojenjujejo.

To hitro delovanje traja 10 do 15 minut, nato se koža začne ohlajati. Bolj ko se koža ohlaja, bolj nam je prijetno in v telesu čutimo več moči. Po cca. 1 uri po nanosu Olja 90 začutimo utrujenost in zaspanost. Najbolje je, če se uležemo.

Pretoki se v ležečem položaju začnejo umirjati. Telo se hitro hladi, ker je koža močno pretočna. Večkrat nas tišči na vodo. Do 2 uri po nanosu se telo ohlaja in pridobiva na moči. Po cca. 2 urah po nanosu Olja 90 na telo se začne presnova. To čutimo kot napetost v mišicah rok in nog, kot napetost hrbtnih in trebušnih mišic in trebušne prepone. V žlički čutimo olajšanje in dihanje se poglobi. Čutimo, kot bi se telo popravilo, vse je na svojem mestu. Po približno dveh urah in pol po nanosu je telo energijsko obnovljeno in začne s čiščenjem limfnega sistema. Čiščenje limfnega sistema čutimo kot močnejši puls, hitrejšo cirkulacijo in kot toploto v glavi. Ta toplota je tako posebna, da ima tudi slina drugačen, alkalen okus. Ponavadi telo izloči tudi blato.

Telo za ta proces porabi približno 2000 kcal, zato tudi hujšamo.

Vsem ljudem, ki majo težave s cirkulacijo in ljudem s pretirano telesno težo, priporočamo mazanje celega telesa z Oljem 90 dvakrat dnevno.

Vsem ostalim ljudem je dovolj, če se mažejo enkrat dnevno.

Da je učinek mazanja celega telesa z Oljem 90 še boljši, pred mazanjem popijemo pol litra rahlo slane vode. Slanico pripravimo tako, da v 1 liter vode dodamo 1/2 čajne žličke morske soli. S tem zagotovimo osnovno prevodnost telesa.

Olje 90 in danka

Danka je zadnji del debelega črevesa. Je tudi križišče energij v telesu, ki je najbolj obremenjeno.

Danka je obremenjena z vso kemijo, ki je v blatu. Napačni kemični procesi v črevesu in v danki močno dvigujejo temperaturo v tem delu črevesa.

Danka je pomembno križišče energij vseh organov telesa. Še posebno je pomembna za tiste organe, ki potrebujejo dovolj toplote za svoje delovanje. To so: ledvice, srce, pljuča, jetra, želodec, tanko črevo in debelo črevo. Ohladitev ledvice je najhujša motnja, ki neposredno vpliva na delovanje srca. Napačno delovanje srca uničuje pravilno funkcijo pljuč.

Napačno delovanje pljuč onemogoča pravilno delovanje želodca, jeter, trebušne slinavke, tankega črevesa in debelega črevesa.

Danka je zadnji del debelega črevesa, ki opravlja funkcijo kontrole življenja.

V danki se kopiči življenjska energija. To lahko razumemo kot akumulator. Če danka ni prekrvavljena, se celotno telo segreva, je v stresu, peša v funkciji in v nekaj dneh umre. Življenjska energija pomeni pretok v celi danki, pravilno temperaturo danke in pomeni prazno danko. Ko je danka polna blata, se pojavi refleks in čutimo, da moramo na blato. Če pri polni danki ne čutimo refleksa praznjenja, to pomeni, da smo močno pregreti in da življenjska energija usiha.

Zaprtje brez refleksa za odvajanje blata pomeni, da pešajo organi in žleze v funkciji in v produkciji in nujno je, da telesu pomagamo.

Pravilno vsakodnevno odvajanje blata je osnovni pogoj za pravilno delovanje slehernega organa in žleze v telesu. Slaba cirkulacija v danki je pogojena z zastojem krvi in limfe v vranici, spodnjem delu trebuha in z zastojem energije v nogah.

Največji zastoj energije v danki ustvarja zastoj krvi v jetrih pri odvisnikih od alkohola in droge. Največje poškodbe v danki ustvarja preveč želodčne kisline, ki jo telo izloča v obliki driske. Danko poškoduje tudi uživanje velikih količin alkohola in trdih drog, ki ustvarjajo tako velike pretoke energije iz glave v noge, da nastane zastoj energije v nogah in posledično v debelem črevesu.

Hemeroidi

Hemeroidi pomenijo razširjene vene v danki. So posledica napačnih kemičnih procesov v debelem črevesu. Hemeroidi so posledica nepravilnega izločanja želodčne kisline, žolča in pankreatičnih sokov, ki se izločajo v prevelikih količinah in v nepravilnem sorazmerju, ne glede na zaužito hrano. Zaradi povišanih temperatur v trebuhu so žleze v hiperfunkciji. Zaradi napačnega pH blata se zoži kapilarni sistem v danki in kot posledica nastanejo hemeroidi. Kapilarni sistem se lahko tudi okvari in propade in tako pride do najhujših okvar, kot so razjede in rakavo obolenje.

Danka je del telesa, ki je za vzdrževanje njene pretočnosti dostopna vsakemu človeku.

Olje 90 je primerno tudi za mazanje danke.

Ko namažemo danko z Oljem 90, se ta v nekaj minutah prekrvavi, popusti krč kapilarnega sistema, ker se ohladi. Ohladi se tudi obrambni mehanizem v danki. Ko popusti krč kapilarnega sistema v danki, to izjemno pozitivno vpliva tudi na hemeroide. Hemeroidi se sprostijo in bolečina se hitro pomirja. Nego hemeroidov z Oljem 90 priporočamo vsaj dvakrat dnevno. V nekaj dneh uporabe Olja 90 je stanje hemeroidov neprimerno boljše.

Olje 90 je učinkovito tudi pri zaprtjih. Če redno negujemo danko z Oljem 90 se zaprtost najpogosteje popravi v nekaj dneh.

Z Oljem 90 telesu v nobenem primeru ne moremo škodovati, tudi če ga uporabljamo vsakodnevno. Sprostitev danke je pri vseh stanjih, tudi pri boleznih, osnova za vzpostavitev pravilnih pretokov, pravilne presnove energij in za hitro in uspešno regeneracijo pri vseh stanjih.

Pretok energije v danki takoj sprosti energijo v vranici in vzpostavi pretok v nadledvično žlezo in v kožo nog. Začne se dvigovati energija iz nog proti trebuhu, kar pospeši cirkulacijo v nogah in v trebuhu. Zaradi sprostitve zastoja v vranici se sprosti dihanje in glava se močneje prekrvavi. V danki je kontrola delovanja celega telesa.

Olje 90 skrbi za dobro delovanje obrambnega mehanizma.

Delovanje pregretega OM v celem telesu ponovno vzpostavimo tako, da na kožo celega telesa namažemo Olje 90. Olje 90 v koži uredi odnos med arterijami in venami.

Pravilen odnos med arterijami in venami v koži ureja samodejno delovanje OM in arterij ter ven v notranjosti telesa.

Olje 90 vsebuje naravne snovi, ki nenehno dražijo živčne končiče v koži tako, da so možgani obveščeni o temperaturi v koži.

Olje 90 vsebuje takšno frekvenco, ki krepi delovanje sleherne celice in ne dovoljuje patoloških odklonov temperatur.

Telo, namazano z Oljem 90, deluje energijsko brezhibno 2-3 ure, nato delovanje upade in telo se ponovno umiri.

V času delovanja Olja 90 se krepi in obnavlja delovanje vseh organov in žlez v telesu, hkrati pa se pregreto telo ohladi na primerno temperaturo.

Z Oljem 90 telo pridobiva energijo. To telesu vrača izgubljene funkcije.

Išči po strani

Ali ste vedeli?

Superživila so popolna hrana, ker so superpotentna in vsebujejo polno mineralov, vitaminov in aminokislin.
Vsaka država ima svoje superživilo.
 
Če imamo težave z ledvicami in nadledvičnimi žlezami so prisotne depresije, strah in panični napadi, pri težavah z jetri smo agresivni in jezni, pri težavah z vranico, ki je mama našega telesa pa imamo težave s prekomernim prehranjevanjem, težavami z dojkami in velikimi skrbmi.
 
Starodavna znanja + sodobna tehnologija = KLJUČ DO ZDRAVJA
 
Hrana je zdravilo.
 
Brezglutenska žita: ajda, proso, kvinoja, koruza, amarant, divji riž, riž, tapioka, tef, indijska prosenka. 
 
 
 

Koristne informacije

V pripravi