Novo

Posebna ponudba

NOVO - olje 65 Extra - cena 18,40 eura. 

 

 

Za dodatne informacije in prijavo na pregled in brezplačno predavanje pokličite na tel. 059 965 307 ali 040 575 630, 040 240 100

 

Termoregulacija je ključ do zdravja

Aktivni elementi v oljih Planet zdravja

Kontakt

Naši izdelki

To so naši izdelki

Priporočila

Kandidol

OljeKandidolKandidol se uporablja za odpravljanje neprijetnega vonja, ki ga povzroča kandida (Candida albicans).

Evgenol, glavna fenolna sestavina olja Kandidol ima dokazano protiglivično delovanje. Rezultati raziskav jasno kažejo, da evgenol zelo učinkovito deluje proti biofilmom celic Candide albicans in ima hkrati učinkovito protivnetno in protiglivično delovanje.

Cena: 32,33 €
Količina: 100ml

Način uporabe: Kandidol trikrat (3x) dnevno nanašamo na sluznico vulve. Vedno namažemo tudi okolico. Priporočamo, da se vsaj enkrat (1x) dnevno namaže celo telo.

Kandidol uporabljajte še vsaj 3 dni po prenehanju vseh težav, ki so povezane s kandidiazo.

Priporočamo, da hkrati s Kandidol-om uporabljate tudi Olje 45, za lajšanje težav, ki jih povzroča kandida v prebavnem sistemu.

Kandidol vsebuje kationsko vez, ki se takoj veže z beljakovino in tvori fibrinsko oblogo okrog bolne celice.

To prepreči propad pregrete celice, ki v stiku s Candido albicans nabrekne in je polna vode. V celici, ki je v stiku s Candido albicans, ni več funkcije. Ko Kandidol naredi fibrinsko oblogo, se voda ohladi, ker ni več kislin, ki grejejo ovojnico celice in jo uničujejo. Kandida brez hrane in brez toplote že v nekaj minutah preneha z razmnoževanjem. Evgenol, ki je naravno prisoten v olju Kandidol, razkraja ovojnico same glivice.

V predelu kandidiaze je prisotne veliko limfe, ki je polna tekočine in odmrlih produktov zato je tudi vonj težek in neprijeten. Po nekaj dneh uporabe Kandidol-a neprijetnega vonja ni več in celice si opomorejo. Ni več oteklin in srbenje popolnoma preneha.

Kandida velikokrat povzroča težave tudi pod pazduho, pri ženskah pod dojkami, pri debelih ljudeh pod trebuhom, kjer so velike kožne gube. Ti predeli srbijo in povzročajo značilen, neprijeten vonj kljub rednemu umivanju. Če za umivanje uporabljamo kisla mila (Ph nižji od 7,5), rast kandide še pospešimo. Zato priporočamo uporabo naravnih, alkalnih mil (Ph 7,5 do 8,5) za vsakodnevno uporabo.

Pomembno obvestilo: samo kar lahko pojemo, lahko brez škode tudi namažemo na kožo.

Kar pojemo se preko prebavnega sistema vsrka v kri in potuje po celem telesu. Kar namažemo na kožo se vsrka v limfo, iz limfe prehaja v kri in potuje po celem telesu.

Če na kožo nanašamo neužitne stvari, se z njimi zastrupljamo!

Išči po strani

Ali ste vedeli?

Superživila so popolna hrana, ker so superpotentna in vsebujejo polno mineralov, vitaminov in aminokislin.
Vsaka država ima svoje superživilo.
 
Če imamo težave z ledvicami in nadledvičnimi žlezami so prisotne depresije, strah in panični napadi, pri težavah z jetri smo agresivni in jezni, pri težavah z vranico, ki je mama našega telesa pa imamo težave s prekomernim prehranjevanjem, težavami z dojkami in velikimi skrbmi.
 
Starodavna znanja + sodobna tehnologija = KLJUČ DO ZDRAVJA
 
Hrana je zdravilo.
 
Brezglutenska žita: ajda, proso, kvinoja, koruza, amarant, divji riž, riž, tapioka, tef, indijska prosenka. 
 
 
 

Koristne informacije

V pripravi