Novo

Posebna ponudba

NOVO - olje 65 Extra - cena 18,40 eura. 

 

 

Za dodatne informacije in prijavo na pregled in brezplačno predavanje pokličite na tel. 059 965 307 ali 040 575 630, 040 240 100

 

Termoregulacija je ključ do zdravja

Aktivni elementi v oljih Planet zdravja

Kontakt

Naši izdelki

To so naši izdelki

Priporočila

Kreme in mila

 

 

Cena: 20,23 €
Količina: 120g

IP KREMA

NAŠA KOŽA

Koža je največji organ telesa. Opravlja najvažnejšo funkcijo v energijskem sistemu telesa od česar je odvisno delovanje vsakega organa in vsake žleze v telesu.
Koža je organ preko katerega se grejemo in hladimo. Pomembna je za termoregulacijo celega telesa. Merjenje telesne temperature na koži je prvi indikator in merjenje temperature je prva stvar, ki jo naredimo. Če se slabo počutimo. To je osnovni podatek za izračun delovanja fizičnega telesa.

Koža je tudi zelo pomemben organ pri dihanju. Večja pretočnost kože pomeni ohladitev telesa, boljše dihanje kože in izmenjava plinov, boljša funkcija pljuč in ostalih organov kar vodi v boljše počutje.

Od pravilnega dihanja in pravilne temperature je odvisno delovanje celega telesa, zato lahko trdimo, da je koža ne samo največji ampak tudi najpomembnejši organ našega telesa.

Za zdravo in vitalno kožo je pomemben slogan:»Vse kar lahko pojemo, lahko brez škode damo na kožo«

Pravilna telesna temperatura:
Desna pazduha: zjutraj 36,2; zvečer 36,7 °C
Leva pazduha: zjutraj 36,3; zvečer 36,8 °C
Desno dimlje: zjutraj 36,0; zvečer 36,3 °C
Levo dimlje: zjutraj 36,1; zvečer 36,4 °C

IP KREMA
Takoj po nanosu začutimo reakcijo kot bi se temperatura kože dvignila. Po nekaj minutah (cca 10 )pa začutimo umirjanje kože, čutimo sprostitev. Koža postaja hladna, mehka in napeta. Ne izgublja več vlage in v njej se močno izboljša cirkulacija.

Koža se obnavlja in hkrati je to čiščenje telesa. Ob tem priporočamo zaužitje večjih količin tekočine kot so limonade s fruktozo, bezgov, lipov čaj in podobno.

IP krema se zelo hitro razgradi na in v koži v vodo in elemente. S tem postane obloga koži, ki je ohlajena in tako ne izgubljamo toplote.

Krema daje koži elastičnost, topi maščobe v koži. Koža se z uporabo kreme stisne nazaj in elastin jo napne. Odlična je pri razgradnji celulita. Prav tako blagodejno vpliva pri nazmazu na dekolte, kakor tudi kozmetično lepotilno za izravnavo gub.

Odlična je pri sončenju saj kožo, kot rečeno, ohlaja in spodbuja obnovo kože oziroma celic.

UPORABA

Pred nanosom se oprhamo in namilimo z alkalnim milom. Kreme nanesemo na kožo in enakomerno razmažemo po telesu, tudi po obrazu. Priporočamo nanos dvakrat na dan, pri sončenju pa tudi po potrebi, čeprav ne smemo pretiravati s sončenjem.

Po uporabi IP kreme boste začuti ugodje, prevel vas bo nov veter in življenje bo postalo simpatično in spet se ga boste veselili kot nekoč.

Išči po strani

Ali ste vedeli?

Superživila so popolna hrana, ker so superpotentna in vsebujejo polno mineralov, vitaminov in aminokislin.
Vsaka država ima svoje superživilo.
 
Če imamo težave z ledvicami in nadledvičnimi žlezami so prisotne depresije, strah in panični napadi, pri težavah z jetri smo agresivni in jezni, pri težavah z vranico, ki je mama našega telesa pa imamo težave s prekomernim prehranjevanjem, težavami z dojkami in velikimi skrbmi.
 
Starodavna znanja + sodobna tehnologija = KLJUČ DO ZDRAVJA
 
Hrana je zdravilo.
 
Brezglutenska žita: ajda, proso, kvinoja, koruza, amarant, divji riž, riž, tapioka, tef, indijska prosenka. 
 
 
 

Koristne informacije

V pripravi