Novo

Posebna ponudba

NOVO - olje 65 Extra - cena 18,40 eura. 

 

 

Za dodatne informacije in prijavo na pregled in brezplačno predavanje pokličite na tel. 059 965 307 ali 040 575 630, 040 240 100

 

Termoregulacija je ključ do zdravja

Aktivni elementi v oljih Planet zdravja

Kontakt

Naši izdelki

To so naši izdelki

Priporočila

Kreme in mila

Cena: 21,22 €
Količina: 120g

DRenova KREMA je superiorna za cirkulacijo v koži.Ko jo namažemo na kožo, se v nekaj minutah spoji z vrhnjico, jo tako zmehča, de se tudi gube zmanjšajo, koža se obnovi.

Koža, namazana z DRenovo kremo, je bolje prekrvavljena in se hitreje obnavlja. Blagodejno vpliva na bezgavke v koži. Pozitivno vpliva na kožne bolezni, saj kožo suši.

Nanesena na obraz je pot do lepote, za katero se kozmetična industrija bori vseskozi. Drenova krema pozitivno deluje pri bolečinah v sklepih, prav tako pri poškodovani ali udarjeni koži.

UPORABA

Pred nanosom se oprhamo in namilimo z alkalnim milom. Kremo nanesemo na kožo in enakomerno razmažemo po telesu. Kremo pustimo namazano čez noč in dan. Kremo lahko uporabljajo vse generacije. Počutimo Koža postane gladka in mehka kot nova.

Priporočamo uporabo v kombinaciji z oljem št. 21 za obnovo obraza. Najprej na obraz namažemo olje št. 21, počakamo deset minut, da se vsrka v kožo, nato dodamo še DRenovo kremo in koža na obrazu je precej spremenjena. To delamo štiri tedne in videz obraza se pomladi. To je vrhunec naravne obnove in obnove notranjosti.

Išči po strani

Ali ste vedeli?

Superživila so popolna hrana, ker so superpotentna in vsebujejo polno mineralov, vitaminov in aminokislin.
Vsaka država ima svoje superživilo.
 
Če imamo težave z ledvicami in nadledvičnimi žlezami so prisotne depresije, strah in panični napadi, pri težavah z jetri smo agresivni in jezni, pri težavah z vranico, ki je mama našega telesa pa imamo težave s prekomernim prehranjevanjem, težavami z dojkami in velikimi skrbmi.
 
Starodavna znanja + sodobna tehnologija = KLJUČ DO ZDRAVJA
 
Hrana je zdravilo.
 
Brezglutenska žita: ajda, proso, kvinoja, koruza, amarant, divji riž, riž, tapioka, tef, indijska prosenka. 
 
 
 

Koristne informacije

V pripravi