Novo

Posebna ponudba

NOVO - olje 54 Extra - cena 16,99 eura. Kapljica v popek odpravi vse bolečine v telesu.

Za dodatne informacije in prijavo na pregled in brezplačno predavanje pokličite na tel. 059 965 307 ali 040 575 630, 040 240 100

 

Termoregulacija je ključ do zdravja

Aktivni elementi v oljih Planet zdravja

Kontakt

Naši izdelki

To so naši izdelki

Priporočila

Olje 1

IMG 4019

Glavne sestavine: Eucalyptol

Oblika: tekočina-ekstrakt

Priporočena uporaba: 3 x dnevno po 3 kapljice v 100 ml tople vode

Cena: 25,00 euro

Količina: 5 ml

Priporočena redna uporaba: 1 mesec

število enot pakiranj za en mesec redne uporabe: 2 steklenički

Sestavine: olje evkaliptusa, lovorja in sivke

Znanstveno dokazana dejstva in opis izdelka: Olje 1 ima dokazano močno antioksidativno, protivnetno in analgetično delovanje, zavira proizvodnjo dušikovega oksida, dokazana je sposobnost preprečevanja krčev (antikonvulzivno delovanje). Izredno učinkovito sredstvo za detoksinacijo telesa.

Mesto delovanja:

Ko popijemo 3 kapljice olja 1 se v trenutku umiri želodec. Glava dobi informacijo, da je v želodcu dovolj krvi. Zmanjša se pretok krvi in limfe v želodec in želodčna kislina se preneha proizvajati. Z uživanjem Olja 1 ponovno vzpostavimo pravilno delovanje kože,želodca, trebušne slinavke in črevesja, vzpostavimo pravilen pretok limfe in krvi v trebušni slinavki in v vseh bezgavkah trebuha. Olje 1 narekuje pravilen pretok limfe v kožo in nazaj v debelo črevo.

Olje 1 lahko uporablja vsak, ki ima težave z želodcem in s črevesjem. Prenehanje pretiranega proizvajanja želodčne kisline pomeni obvestilo trebušni slinavki, da pospešeno ustvari svoje encime in inzulin. Začne se pretok krvi v trebušne slinavko in umiri se cel trebuh. Črevesje, ki je bilo vzdraženo zaradi želodčne kisline in zaradi žolča se v trenutku umiri, ker trebušna slinavka izloči encime, ki nevtralizirajo kislino v dvanajstniku. Lužina, ki nastane ohladi dvanajstnik in tanko črevo.

To pomeni vzpostavitev pravilnega delovanje želodca in trebušne slinavke. Pri vnetju želodca in črevesja in velikih količinah histamina je potrebno dva do tri dni, da se vnetje pomiri. Bolečine v želodcu, trebušni slinavki, pod levim rebrnim lokom (vranica) in pod desnim rebrnim lokom (žolč in dvanajstnik) s pitjem Olja 1 prenehajo, ker je to naravni analgetik.

S pitjem Olja 1 se močno popravi produkcija pankreatičnih sokov in inzulina. Vzpostavitev pravilnega delovanja želodca, trebušne slinavke in črevesja je osnova za zdravje vseh trebušnih organov.

Olja 1 ne moremo predozirati.

Človek, ki uživa Olje 1 se hitro segreva, pridobiva na energiji. Še posebno se to vidi kot dobro delovanje ščitnice in hipofize. Z uživanjem Olja 1 se uravnajo pretoki krvi in limfe. Počasni pretoki se povečajo, prehitri pretoki se zmanjšajo.

Olje 1 vsebuje naravni fluor, ki blagodejno vpliva na vsa vnetja v ustih, želodcu, požiralniku, črevesju in tudi v rodilih in prostati.

Fluor je element, ki se veže na vse hormone in jih ščiti pred pregretjem.

Deluje kot diuretik. Hormoni, ki vsebujejo fluor hladijo celice in se tudi hitro izločijo iz telesa. Fluor pospešuje izločanje histamina iz telesa.

Olje 1 pijemo tudi v stresnih situacijah in s tem zmanjšujemo stres, energijske zastoje, energijske vžige in krče ožilja. Olje 1 zaradi svojega učinka imenujemo tudi antistresno olje.

Z dobrim delovanjem prebavil je zagotovljeno delovanje glave zato je Olje 1 osnova za ustvarjanje pravilne prebave in tudi za pravilno čiščenja telesa.

Z večkratnim pitjem Olja 1 dnevno vzdržujemo v želodcu in v črevesju prisotnost fluora. Fluor pomeni za sluznice želodca in črevesja hitro obnovo in dobro delovanje. V primeru vnetja želodca ali črevesja glava dobiva stalno informacijo, da je napaka v trebuhu. Glava odreagira z navalom krvi v trebuh kar pospešuje tudi pretok limfe v želodcu, v dvanajstniku in v tankem črevesju. To ni dobro za trebušne slinavko,niti za jetra. Trebušna slinavka je tako opustošena pretoka krvi in limfe, enako tudi jetra in na ta način zelo trpijo ledvice. Z Oljem 1 uravnamo pretoke krvi in limfe v vseh trebušnih organih. Z uživanjem Olja 1 odvajamo več vode iz telesa kar pomeni, da se zmanjšuje količina tekočine v telesu. Z odvajanjem tekočine iz telesa se avtomatsko poveča pretok krvi v vseh organih in tudi pretok limfe se uravna v celem telesu. Popravi se tudi delovanje debelega črevesa in kar je še posebno važno, popravi se pretok krvi v nogah. Pretok krvi v nogah se popravi zato, ker se sprosti debelo črevo. Ko se sprosti debelo črevo se blato hitreje odvaja, hitreje se odvajajo strupi iz telesa in pretok energije v noge se poveča. Energija v nogah pomeni največje zdravje in dolgo življenje. Zastoj energije v nogah pomeni zastoj energije v celem telesu.

Za težave na katere se nanašajo trditve, obstaja več dejavnikov tveganja. Sprememba enega od dejavnikov ima lahko ugoden učinek, kar pa ni nujno.

Hranjenje:

Olje 1 hranite v suhem prostoru, pri sobni temperaturi, do +25 stopinj C. Nikoli ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi ali temperaturi nad 38 stopinj C

Opozorila: olja ne uživajte, če imate alergijo na lovor, evkaliptus ali sivko. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano.

Proizvajalec: As an d.o.o.,Celovška cesta 69/c,1000 Ljubljana,Slovenija

Zastopnik v Sloveniji:As an d.o.o.,Celovška cesta 69/c Ljubljana, Slovenija

Rok uporabe:naveden na embalaži izdelka

Notificirano kot prehransko dopolnilo.

 

Išči po strani

Ali ste vedeli?

Superživila so popolna hrana, ker so superpotentna in vsebujejo polno mineralov, vitaminov in aminokislin.
Vsaka država ima svoje superživilo.
 
Če imamo težave z ledvicami in nadledvičnimi žlezami so prisotne depresije, strah in panični napadi, pri težavah z jetri smo agresivni in jezni, pri težavah z vranico, ki je mama našega telesa pa imamo težave s prekomernim prehranjevanjem, težavami z dojkami in velikimi skrbmi.
 
Starodavna znanja + sodobna tehnologija = KLJUČ DO ZDRAVJA
 
Hrana je zdravilo.
 
Brezglutenska žita: ajda, proso, kvinoja, koruza, amarant, divji riž, riž, tapioka, tef, indijska prosenka. 
 
 
 

Koristne informacije

V pripravi