Novo

Posebna ponudba

NOVO - olje 65 Extra - cena 18,40 eura. 

 

 

Za dodatne informacije in prijavo na pregled in brezplačno predavanje pokličite na tel. 059 965 307 ali 040 575 630, 040 240 100

 

Termoregulacija je ključ do zdravja

Aktivni elementi v oljih Planet zdravja

Kontakt

Naši izdelki

To so naši izdelki

Priporočila

Paket Putika

paket-putika

Spletna cena: 54,02 €
Količina: skupaj 120ml

Putika nastane kot posledica prevelike količine kislin v telesu. Telo višek kislin najprej deponira na periferijo telesa, največkrat v noge in v prste nog. Prevelika količina kislin na enem mestu povzroči previsoko temperaturo na določenem mestu in to je neposredni vzrok za vnetje – putiko. Zaradi vnetja se vedno poškoduje tudi koža kjer pride do vnetja.

Vnetje pri putiki hitro in učinkovito pomirimo, če uporabimo Tinkturo 87 in Olje 22. Tinkturo 87 nanesemo na obolelo mesto večkrat zaporedoma. Nasprejamo, počakamo, da se tinktura posuši in ponovimo vsaj 4x zaporedoma. Nato na obolelo mesto in okolico narahlo namažemo Olje 22. To ponovimo 2x dnevno. Že po prvi uporabi se bolečina bistveno zmanjša in v večini tudi izgine.

Opisan postopek ponavljamo še 3 dni po tistem, ko bolečina popolnoma izgine.

Tinktura 87 vsebuje rastlinske tanine, ki naredijo na koži zelo tanko plast, ki omogoča limfi, da ponovno pravilno cirkulira v poškodovanem tkivu, Olje 22 ima izrazit hladilni učinek. 

Išči po strani

Ali ste vedeli?

Superživila so popolna hrana, ker so superpotentna in vsebujejo polno mineralov, vitaminov in aminokislin.
Vsaka država ima svoje superživilo.
 
Če imamo težave z ledvicami in nadledvičnimi žlezami so prisotne depresije, strah in panični napadi, pri težavah z jetri smo agresivni in jezni, pri težavah z vranico, ki je mama našega telesa pa imamo težave s prekomernim prehranjevanjem, težavami z dojkami in velikimi skrbmi.
 
Starodavna znanja + sodobna tehnologija = KLJUČ DO ZDRAVJA
 
Hrana je zdravilo.
 
Brezglutenska žita: ajda, proso, kvinoja, koruza, amarant, divji riž, riž, tapioka, tef, indijska prosenka. 
 
 
 

Koristne informacije

V pripravi