Novo

Posebna ponudba

NOVO - olje 65 Extra - cena 18,40 eura. 

 

 

Za dodatne informacije in prijavo na pregled in brezplačno predavanje pokličite na tel. 059 965 307 ali 040 575 630, 040 240 100

 

Termoregulacija je ključ do zdravja

Aktivni elementi v oljih Planet zdravja

Kontakt

Naši izdelki

To so naši izdelki

Priporočila

Meritev

Pregled celotne krvne slike v centrih PLANET ZDRAVJA!

Planet zdravja vam poleg svoje metode pregleda nudi tudi pregled celotne krvne slike (130 parametrov!) in to brez odvzema krvi v samo treh minutah!

pregled krviAparat beleži rezultate na podlagi pretokov krvi, energije in frekvenc elementov, ki so v krvi. Brez odvzema krvi odčita kar 130 rezultatov. Pregled je neškodljiv za vse ljudi, tudi za nosečnice. O rezultatih pa se lahko posvetujete tudi s svojim zdravnikom.

a) OSNOVNI PREGLED

Pregled delovanja celega telesa (delovanje žlez in organov, stanje limfe, pretočnost in temperatura telesa...) z AMP analizatorjem, priporočene terapije s superživili, priporočena prehrana. CENA: 30,50 euro. Cena vsakega nadaljnega (kontrolnega) pregleda znaša 10,09 €.

 b) POPOLNI PREGLED

Pregled delovanja celega telesa (delovanje žlez in organov, stanje limfe, pretočnost in temperatura telesa...) z AMP analizatorjem, priporočene terapije s superživili, diagnostika obraza, trimesečno spremljanje in vodenje stanja telesa, (3x kontrolni pregled), podrobna izdelava načrta za uživanje hrane, limfno terapijo, vaje dihanja in gibanja, 3x brezplačna udeležba na strokovnih predavanjih in delavnicah superživil in zdrave prehrane. CENA: 120,00 euro

Če se želite naročiti na pregled, nas pokličite na telefon: 059 965 307, GSM: 040 240 100, 040 209 066

Aparat je dosežek vrhunskih biokemikov, biofizikov in zdravnikov. Aparat je medicinski stroj in ni medicinski pripomoček. Vsebuje vse certifikate, ki jih zahteva zakonodaja EU. V Evropi ga uporabljajo tudi že na velikih klinikah. Aparat uporabljamo za hiter, točen in poceni način ugotavljanja stanja telesa.

Primer analize

Naslednji korak (2) : Stanje telesa

Išči po strani

Ali ste vedeli?

Superživila so popolna hrana, ker so superpotentna in vsebujejo polno mineralov, vitaminov in aminokislin.
Vsaka država ima svoje superživilo.
 
Če imamo težave z ledvicami in nadledvičnimi žlezami so prisotne depresije, strah in panični napadi, pri težavah z jetri smo agresivni in jezni, pri težavah z vranico, ki je mama našega telesa pa imamo težave s prekomernim prehranjevanjem, težavami z dojkami in velikimi skrbmi.
 
Starodavna znanja + sodobna tehnologija = KLJUČ DO ZDRAVJA
 
Hrana je zdravilo.
 
Brezglutenska žita: ajda, proso, kvinoja, koruza, amarant, divji riž, riž, tapioka, tef, indijska prosenka. 
 
 
 

Koristne informacije

V pripravi