Novo

Posebna ponudba

NOVO - olje 65 Extra - cena 18,40 eura. 

 

 

Za dodatne informacije in prijavo na pregled in brezplačno predavanje pokličite na tel. 059 965 307 ali 040 575 630, 040 240 100

 

Termoregulacija je ključ do zdravja

Aktivni elementi v oljih Planet zdravja

Kontakt

Naši izdelki

To so naši izdelki

Priporočila

Splošna navodila za uživanje in mazanje z olji

Splošna navodila za uživanje molekularno obdelanih olj z aktivnimi, naravnimi minerali.

Olja uživamo cca. 15 – 30 minut pred jedjo po navodilih.

Joda in ostalih mineralov ne moremo predozirati, če jih uživamo v svetovanih količinah. Z uživanjem naravnih, nerafiniranih, hladno stiskanih olj ne ustvarjamo stranskih učinkov. Z uživanjem olj, ki so bogata z minerali, omogočamo vsaki celici oskrbo z vsemi potrebnimi minerali. Pravilno oskrbo celic z minerali omogoča zadostna količina aktivnega organskega joda, ki ga vsebujejo vsa naša olja. Aktivni organski jod je potreben za pravilno delovanje ščitnice in pravilno delovanje sleherne celice v našem telesu.

Za doseganje optimalnih rezultatov, priporočamo vsaj 1 mesec neprekinjenega uživanja naših olj v priporočenih količinah.

Ljudem z težkimi kroničnimi obolenji, po operacijah, po poškodbah in pri veliki izčrpanosti svetujemo uživanje naših olj 2 – 3 mesece neprekinjeno v svetovanih količinah.

Olje priporočamo vsem generacijam še posebno ženskam pred nosečnostjo in v času nosečnosti.

Zaradi splošnega pomanjkanja joda priporočamo uživanje naših olj tudi otrokom v dobi rasti, še posebno so olja primerna za bolne otroke z avtoimunskimi boleznimi.

NAČIN UPORABE:

Odrasli: 3 x dnevno 1 čajno žličko, 15 - 30 minut pred jedjo.

Otroci do 12 leta: 1 x dnevno 1 čajno žličko, zjutraj na tešče ali v hrani.

Nosečnice: 3 x dnevno 1 čajno žličko, zjutraj na tešče, pred kosilom in zvečer.

Mazanje kože celega telesa z molekularno obdelanimi olji:

Telo lahko hranimo tudi preko kože. Hranjenje telesa preko limfnega sistema je najhitrejši in najučinkovitejši način vnašanja mineralov v telo. S tem telesu omogočamo hitro nadomeščanje mineralnega primankljaja, obenem pa je to tudi način za hitro obnovo kože. Tak način dovajanja substanc v telo uporablja tudi moderna farmacija z obliži. ( kontracepcijska sredstva, proti bolečinski obliži )

Naravna z aktivnimi minerali bogata olja, hladijo kožo, jo vlažijo, preprečujejo in zavirajo prezgodnje staranje kože, ji dajejo elastičnost in pospešujejo ustvarjanje elastina in prolaktina v koži. Olja v koži ustvarjajo in pospešujejo pretočnost in prevodnost kože, kar je pogoj tudi za pravilno delovanje vseh notranjih organov in žlez. Koži dajejo življenje in lep, zdrav videz. Kožo celega telesa mažemo 1 x dnevno.

NE POZABIMO: na kožo lahko nanašamo samo tiste snovi, ki jih lahko tudi pojemo. V nasprotnem primeru telo zastrupljamo!

Olja uživajte po nasvetu svetovalca.Olja hraniti na sobni temperaturi. Ne izpostavljati direktni sončni svetlobi. Olja nikoli ne segrevamo nad 50˚ C.

Išči po strani

Ali ste vedeli?

Superživila so popolna hrana, ker so superpotentna in vsebujejo polno mineralov, vitaminov in aminokislin.
Vsaka država ima svoje superživilo.
 
Če imamo težave z ledvicami in nadledvičnimi žlezami so prisotne depresije, strah in panični napadi, pri težavah z jetri smo agresivni in jezni, pri težavah z vranico, ki je mama našega telesa pa imamo težave s prekomernim prehranjevanjem, težavami z dojkami in velikimi skrbmi.
 
Starodavna znanja + sodobna tehnologija = KLJUČ DO ZDRAVJA
 
Hrana je zdravilo.
 
Brezglutenska žita: ajda, proso, kvinoja, koruza, amarant, divji riž, riž, tapioka, tef, indijska prosenka. 
 
 
 

Koristne informacije

V pripravi