Novo

Posebna ponudba

NOVO - olje 65 Extra - cena 18,40 eura. 

 

 

Za dodatne informacije in prijavo na pregled in brezplačno predavanje pokličite na tel. 059 965 307 ali 040 575 630, 040 240 100

 

Termoregulacija je ključ do zdravja

Aktivni elementi v oljih Planet zdravja

Kontakt

Naši izdelki

To so naši izdelki

Priporočila

Najbolj popularni izdelki

IMG 4020 IMG 4019

Olje 1 je olje evkaliptusa, lovorja in sivke, ki sebujejo naravni fluor in blagodejno vpliva na vsa vnetja v ustih, želodcu, požiralniku, črevesju in tudi v rodilih in prostati. Olje 1 pijemo tudi v stresnih situacijah, pri energijskih zastojih, energijskih vžigih in krčih ožilja. Olje 1 zaradi svojega učinka imenujemo tudi antistresno olje. 

Limfol olje je namenjeno za mazanje kože. Uporaba Limfol-a zagotavlja pravilen pretok limfe v kri in s tem onemogoča limfne in venozne zastoje. Bolečina pomeni zastoj limfe in ko odpravimo limfni zastoj, odpravimo tudi bolečino. Po mazanju z Limfolom pogosteje uriniramo, odvajamo vodo, ker je pretok limfe in krvi močno pospešen. Zaradi tako pospešene cirkulacije limfe se koža izredno hitro obnavlja. Limfol je namenjen vsem, ki jim zastoj limfe povzroča bolečine, otekline in se lahko uporablja neomejeno dolgo, starost uporabnikov ni omejena.

Olje 10 je naraven antihistaminik, diuretik in analgetik. Pitje Olja 10 je pomoč vsem prebavnim organom in kostnemu mozgu, ki je bolan zaradi histamina. Z uživanjem Olja 10 ponovno vzpostavimo pravilno delovanje kože, želodca, trebušne slinavke in črevesja, vzpostavimo pravilen pretok limfe in krvi v trebušni slinavki in v vseh bezgavkah trebuha. Olje 10 narekuje pravilen pretok limfe v kožo in nazaj v debelo črevo. Olje 10 pomirja, še posebno pri neurodermitisih, dermatitisih in pri luskavici.

Olje 80 pravilno uravnava funkcijo žleze ščitnice, ustvarja zadostne rezerve joda v telesu in tako preprečuje možnost izčrpanja hormonske funkcije ščitnice, ki se aktivira pri stresih, hitri menjavi temperature v naravi, pri nosečnosti, velikih fizičnih obremenitvah, pri rasti in razvoju otrok, pri obremenitvi otrok v šoli, športu in ostalih aktivnostih.

 

olje 10 olje-80  

 

Olje 12 ponovno usposobi sluznice prebavnega sistema in obrambni mehanizem, ki več ne deluje, ureja sluznice v ustih, vagini in nosu, lajša bolečine pri vnetem ušesu. Olje 12 je posebno olje, saj ohranja elastičnost ožilja in ureja notranjost ožilja. Z Oljem 12 se lahko obnovi vsaka celica, saj je estrogen vezan na lipoprotein, ki je potreben za obnovo celične membrane. Še posebno je Olje 12 priporočljivo pri ljudeh, ki imajo krčne žile. Najboljši rezultat se doseže z uporabo vseh treh načinov: mazanjem celega telesa, uživanjem in vbrizgavanjem v nos.

Olje 45 in Kandidol - Kandidol se uporablja za odpravljanje neprijetnega vonja, ki ga povzroča kandida (Candida albicans). Evgenol, glavna fenolna sestavina olja Kandidol ima dokazano protiglivično delovanje. Rezultati raziskav jasno kažejo, da evgenol zelo učinkovito deluje proti biofilmom celic Candide albicans in ima hkrati učinkovito protivnetno in protiglivično delovanje. Priporočamo, da hkrati s Kandidol-om uporabljate tudi Olje 45, za odpravo težav, ki jih povzroča kandida v prebavnem sistemu.

Olje 31 pomaga pri premagovanju psihološkega in čustvenega stresa. Deluje kot blago pomirjevalno sredstvo in je se ga lahko uporablja kot novo metodo za spodbujanje globokega spanja pri mladih moških in ženskah, ki ni vezana na svetlobo, njegov učinek na spanje pa je odvisen od spola. Učinek je močnejši pri ženskah. Olje 31 poveča sposobnost lovljenja prostih radikalov in zmanjša koncentracijo stresnega hormona kortizola, kar varuje telo pred oksidativnim stresom.

olje45 OljeKandidol olje-31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

  

 

 

Išči po strani

Ali ste vedeli?

Superživila so popolna hrana, ker so superpotentna in vsebujejo polno mineralov, vitaminov in aminokislin.
Vsaka država ima svoje superživilo.
 
Če imamo težave z ledvicami in nadledvičnimi žlezami so prisotne depresije, strah in panični napadi, pri težavah z jetri smo agresivni in jezni, pri težavah z vranico, ki je mama našega telesa pa imamo težave s prekomernim prehranjevanjem, težavami z dojkami in velikimi skrbmi.
 
Starodavna znanja + sodobna tehnologija = KLJUČ DO ZDRAVJA
 
Hrana je zdravilo.
 
Brezglutenska žita: ajda, proso, kvinoja, koruza, amarant, divji riž, riž, tapioka, tef, indijska prosenka. 
 
 
 

Koristne informacije

V pripravi